mandag den 22. juli 2013

Amar' er nummer 1



Den her sang går ud til alle dem, som elsker Amager. Også dem, der er flyttet fra Amager. For Amager bliver bare indeni. Sådan er det. For Ama'r er nummer et.

Tak til Rockers By Choise. De havde stil. Og meget ens joggingtøj.

KH
tina


mandag den 15. juli 2013

Dragørhavn før regn



Og  væltede regnen ned på Dragør Havn!  

For en god ordens skyld er den smukke kvinde på billedet ikke mig, sagde hunden. Men en kær veninde på aftentur med mig og Dragør. I øvrigt var det netop efter denne aften, at mit kamera satte ud. Måske syntes det, at det havde gengivet skønhed nok for nu.

Lige om snart tager jeg et par dage til Svendborg med et styk dejligt mandfolk (som lige nu får saken galt i halsen - for hey, han har da aldrig før været nævnt på bloggen. Lige undtagen den indirekte gang hvor jeg var tæt på at rode ham ud i noget snavs med at posere nøgen - kun med en blå, hæklet hue på toppen). Nå, men det, jeg vil spørge om, er, om du kender nogle steder, som er specielt fine i Svendborg og omegn? Og her tænker jeg nok især på smukke parker, hemmelige genbrugs- eller garnbutikker og specielt fine kaffeslaberassteder på nærliggende øer?

KH
tina



Hæklet trøje undervejs


Lige et par kig til en trøje, jeg er ved at hækle. Jeg laver den på min yndlingshæklenål, som har afgjort hæklefastheden på efterhånden rigtig mange af mine projekter. Og altså også denne trøje. 

Lige nu er den strandet lidt på, at jeg ikke helt ved, hvordan halsen skal se ud. Men når plaiden er færdig og mine geranier er klippet ned, får den et nøk igen. 


KH
tina


søndag den 14. juli 2013

Kolonihaveglimt uge 28

Det skal faktisk ikke hedde sig, at der ikke kommer kolonihaveglimt, bare fordi mit SartKamera er gået i dvale. Så med tak til Photo Booth kommer her en hjemmegroet fennikel. Og til ære for Maria fra mulles-oldekolle også et glimt af den hæklede herringbone plaid, som langsomt bliver større og større, og som den eneste her i huset glæder sig til vinter:

Her til aften har jeg lige set en kat gå ind under huset. Åh, hvor sødt, kan man så tænke. Men nahj! Det er ikke spor sødt. 

Det var lige præcis, hvad der skulle til, for at pæren over mit lille hoved pludselig blinkede og lyste og  gav en forklaring på, hvorfor huset fra tid til anden lugter voldsomt af offentligt toilet. Offentligt kattetoilet, mere præcist. Jeg har indtil nu lavet en ordentlig omgang lige dele aktiv fortrængning og udluftning på det, fordi jeg simpelthen ikke kunne forklare det. 

Det kan jeg så godt nu. 

Ad. Jeg må hellere sætte et skilt op med et piktogram, der meget tydeligt forklarer, at mit hus ikke er en enorm, overdækket kattebakke. Eller hyre et meget lille menneske til at ligge på lur under huset og så råbe Bøh!, når katten kommer (Gud forbyde at det er katte i flertal, i øvrigt. Det kan jeg slet ikke rumme tanken om. Så hellere én ordentlig generet kat med fine fornemmelser).

KH
tina

PS. Flere kolonihaveglimt ...


søndag den 7. juli 2013

Kolonihaveglimt uge 27



Mit kamera er gået i stykker. Bum. Nok er jeg maskinstormer og ser altid sådan noget gennem meget farvede briller. Noget ala: "Ahj, helt ærlig, sådan noget møj-teknik. Det var aldrig sket i gamle dage med film-rulle-kamera. Der gik mine kameraer da aldrig i stykker". Men helt ærlig, det gjorde de virkelig ikke! Det her har allerede været til reparation en gang før. Ejh, det er nu ikke sådan helt rigtigt, kan jeg høre manden i Photographica sige. Det skulle bare lige have en software-opdatering. Maskinstormeren gentager for effektens skyld: Software-opdatering. 

Hjamen. Skulle det nu være smart. Digitalkamearer burde hedde NemKameraer. Eller SmartKameraer. Bare som advarsel. Så man ligesom er forberedt på alle bivirkningerne, som følger med herligheden. 

Nå. Det var faktisk ikke for at komme med himmelvendte øjne, at jeg satte mig for at skrive her på bloggen. 

Det var faktisk for at få lov til at sidde og drikke portvin søndag aften. Jeg er helt mørbanket efter træning her i kolonien - først Power Garden Trash Workout (noget med op og ned og frem og tilbage med mange ton ukrudt til en grønt-container), så Move Other Peoples Trash To Your Kollonihave To Make It Your Treasures (noget med endnu en amagerhylde og store blomsterkrukker og en lille dimmer i porcelæn der minder mig om en anden dimmer i porcelæn, som jeg gerne vil vise jer, hvis ikke mit kamera altså skulle fikses og derfor lige nu bare ligger i savasana og gasser sig). Den slags. Nå ja, og så har jeg fjernet 3 trillebøre ukrudt fra min forhave. Det behøver en eller anden smart feng shui ekspert ikke kommentere på. Basta.

På trods af de teknologiske udfordringer, har jeg kunne skrabe et par fotos sammen. Rosen er det eneste blomst i et 7 meter langt blomsterbed. Men der er høstanemoner på vej. Uh, jeg glææææder mig! Garnet er varekombinationen i en sweater, jeg er ved at hækle. Jeg er vild med den, faktisk. Og ærten er en købeært. 

Nå, nu er jeg portvinstræt og smutter igen. 

Håber du nyder sommersolen!

hej hej

tina

PS. Flere kolonihaveglimt ...