fredag den 11. september 2015

Halstørklæde til far og fredagsskriblerier til dig


Sidste vinter hæklede jeg et halstørklæde til min far. Jeg fik aldrig taget fotos, hvor man sådan rigtig kan se det, så her får i mest en fornemmelse. Det er gråt i et stort midterstykke og bordeaux i begge ender. Jeg brugte et af mine egne favoritmønstre på hæklet unisex-halstørklæde.

Garnet er købt i Rasmilla og er fra Hjelholt. Noget merino, så vidt jeg husker.

Nu er det efterår og snart vinter igen, så jeg har taget pit-stop i lejligheden. Det er helt rart at være lidt væk fra kolonøjseren - den er trods alt virkelig lille. Virkelig. Men jeg satser meget på at nå tilbage og holde indian-summer. Men for nu er jeg altså i lejligheden. Det er ret spøjst. Som at være på et lokalhistorisk arkiv over, hvordan jeg levede sidste vinter. Alt ligger som det blev lagt. Lige nu er det fredag aften, og jeg ville egentlig gerne tænde nogen stearinlys. Men jeg har fuldstændig glemt, hvor vi har dem. Ingen anelse.

Jeg sidder og tøver lidt. Det er SÅ lang tid siden, at jeg har været aktiv på bloggen. Men storby wi-fi hjælper meget på min motivation til at sætte mig her. Så måske ses vi snart igen herinde. Jeg har i hvert fald alt muligt i godteposen, som potentielt kunne komme op her. Hvis jeg ellers samler fokus til det. Vi får se.

Indtil da: Hav dig en skøn aften!

KH
tina

PS. Jeg har lige set, at jeg har præcis 800 læsere via bloglovin. Det er sjov, for jeg har 5888 følgere på pinterest. Der er noget med det 8-tal for tiden. Det kan jeg godt lide. 8 er et godt, uendeligt tal.