mandag den 12. september 2011

Stor, større, størst - kvadratisk praktisk: del 2

Det kvadratiske har taget så meget overhånd, at jeg nu har færdiggjort endnu et kvadratisk praktisk tæppe. Det er hæklet i bomuld med Granny Stribes-teknik.Men jeg kan mærke det. Jeg har brug for noget rundt i mit liv. Når kvadratisk er praktisk, er rundt så upraktisk? Det må jeg finde ud af...

Og ja, jeg har også fået hæftet alle enderne på tæppet. Ligesom jeg er meget begejstret for skitser, kan jeg blive meget fascineret af de afklippede garnrester, som ofte danner lige så spændende farvespil og grafiske effekter som det færdige, hæklede arbejde. Synes jeg.
6 kommentarer:

 1. Sikke dog en tålmodighed, du har! Jeg hækler selv, men det er mest små figurer - de store projekt går jeg så let kold i. Men må sige at jeg er helt vild med det tæppe med det sorte og alle farverne.

  Er blevet fastlæser, din blog er så fin!

  Mange hilsner Christine

  SvarSlet
 2. Jeg har vist fået narret dig - min tålmodighed er faktisk ikke særlig fantastisk :-) Faktisk gik tæppet i granny stribes ret hurtigt. Selve mønstret går hurtigt og fordi jeg hele tiden skiftede farver, var det også ret sjov.

  Velkommen til som fast læser. Du er super velkommen.

  KH tina

  SvarSlet
 3. Flot er det i hvert fald :)

  Jeg vil også rigtig gerne lave tæpper en dag - men om jeg skal lave oldemorstriber eller -firkanter, har jeg ikke helt besluttet. Begge dele ser så godt ud jo.

  Mange tak :) Og tak for din søde kommentar på min blog.

  SvarSlet
 4. Det bliver spændende at se hvad du vælger! :-) God fornøjelse og dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 5. Neeej, hvor er det fint! Hvor stort endte det med at blive? :) Jeg er selv igang med et kæmpetæppe... det bliver ca 210x160 når det er færdigt... og jeg er over halvvejs ;) Men jeg kan da se at jeg skal have købt mig en masse nøgler i forskellige farver, for det ser da rigtig sjovt ud... mit er kun i grå og gul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak :-) Jeg er vild med at lave kæmpetæpper. Det er så skønt med store projekter, der altid ligger parat, hvor man ikke behøver tænke så meget :-)

   Tæppet er hos min søster nu, så jeg ved det faktisk ikke. Men nok sådan 1.60x1.60 tror jeg - til jeg ikke gad mere, er mit bedste bud :-D

   Pøj pøj med dit projekt - med eller uden flere farver.

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina