fredag den 6. september 2013

Snu, flerfarvet strikJeg kan ikke strikke flerfarvet strik uden at blive vanvittig. Så det var med blandede følelser, at jeg åbnede den give-away-pakke, som jeg modtog fra Trine Kok (du ved, hende med Meraki). Hun havde nemlig puttet goodies i - hele to strikkekits. Et af dem var på modellen YUSHUI:


Men hip-hip-hey! Det er et snut og sindigt mønster, så man skal bare lige hæve lidt i nogle masker og vips og løjer: Det ligner flerfarvet strik. Det er flerfarvet strik, men uden at jøle med to farver på samme finger og al den crazyness. Så TAK, Trine. Du har givet mig håbet tilbage. Nu kan jeg strikke flerfarvet strik - fake, men hey, fake it till you make it.

Så jeg hygger mig. Selvom folk siger, at sommeren er slut, så er sommeren altså ikke slut i kolonien. Ikke hvis sommer betyder, at grøntsager gror, blomster blomstrer og man kan sidde og putte udenfor. For det gør jeg. Efter at have ligget i sengen i flere dage og blive helt skæv i hovedet af at se min absolutte yndlingsserie for tiden - Drop Dead Diva - rykkede jeg udenfor i går. Under den hæklede plaid, som er blevet færdig lige i tid til sensommeren.


Det er smart. Fotos af grønt og blåt. Det er så rart. Føles så rart. De snyder, gør de. De viser slet ikke, hvor usammenhængende jeg var, og hvor langsomt jeg skulle gå for at mit hoved ikke skulle falde af kroppen. Agtigt. Men helst skulle jeg også bare ligge stille og kigge op i septembers himmel. For den er så blå:


I've finaly managed to have a good time knitting with multiple colors at once, thanks to this mittens pattern. Also I enjoy my crochet blanket which I recently finished. You can find more info and photos about the crochet pattern here. Best of all the September sky is so perfectly blue theses days. It's such an blessing. 

KH
tina


8 kommentarer:

 1. Lækker strik! Heldigei dig!
  Og skønt med sensommer-nydning i kolonien. Er det ikke også meningen at livet derude SKAL leves langsomt?! Rigtig god og solrig weekend.
  Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Bliver lige helt afstresset af de billeder, måske jeg skulle rykke ud i haven og arbejde resten af dagen :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle dejlige billeder. Lidt regn har givet det hele en ny dyb farve :-) god bedring og god weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Ih, jeg elsker dit tæppe Tina! Og ved du hvad? Jeg er netop i dag, blevet færdigt med mit! Så nu er vi efterårsklar :-)

  SvarSlet
 5. Avra, det ser hyggeligt og dejligt ud under det lækre hæklede plaid.
  Dit projekt ser da ud til at tegne godt. Bliver spændende at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 6. Anonym9/09/2013

  MUMS! Til tæppet, håndledsvarmerne, det grønne græs og den blå blå himmel. Og dig. Men det er fordi jeg kender dig jo ;-) Du er sej. Også til flerfarvet strik. Kram, A

  SvarSlet
 7. Aii?! Nu bliver jeg glad helt ind i maven. Må! Blogge! Om! Det! Nu!....

  SvarSlet
 8. @Liv: Du har så evigt ret! Stop the glorification of busy - og gå ned i gear. AH!

  @Charlotte: Oh la la, så kunne jeg da ikke ønske mere for de billeder - afstresning. AH!

  @Line: Ja, det er fantastisk. Det er som om, at regnen har givet naturen kontrast igen. Helt enig - og tak. AH!

  @Maria: Ih, hvor er du sød! Og hvor er det fantastisk, at du også er blevet færdig. Det har været så hyggeligt, at vi har fulgtes af i hæklingen. Vi er totalt efterårsklar. Jeg går allerede rundt og har lyst til at lave et til i nogle andre farver.

  @Emilie: Alt er faktisk hyggeligt under den plaid. Du har ret! Jeg skal nok vise frem, når jeg er færdig. AH!

  @A: TAK - du er en af de sejeste jeg kender, så det er store ord, som gør mig glad. Som altid, når de kommer fra dig. Stort knus. AH!

  @Trine: Aii. Jeg bliver helt glad over, at du bliver helt glad. Må! Se! Dit! Indlæg! Nu! AH!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina