om

På bloggen finder du især:
 • OPTUR Om at rejse sig efter en kæmpe nedtur
 • HÆKLING Jeg er først og fremmest hækler. Hækler4ever!
 • STRIK Ja, ja, når så jeg finder noget strik, jeg ikke kan stå for, så strikker jeg.
 • ILLUSTRATION Jeg tegner og maler - mest i blæk og akvarel. Det med garnet er nyt. Tegnet har jeg altid gjort.  
 • GREJ Jeg har kreagrejs-fetisch. Ikke så meget det med hele tiden at købe nyt. Mere noget med at finde det rigtige, og så nørde helt i bund - fx har jeg et livslagt forhold til gnubbebogstaver. Jeg har nogle hardcore samlinger. Vil du nørde med, så se her.
 • KOLONIHAVELIV Jeg har i 2013 fået kolonihave. Før det havde jeg en lille byhave. Det går ikke ubemærket hen over bloggen.
 • LOVELINKSJeg kan slet ikke lade være med at opdage designere, spotte idéer, inspirationer og tendenser. Min kærlighed kaster sig gerne over designs fra Holland, Finland, England og Japan.  
Hvad andre mener om min blog, kan du fx læse hos: mimisego og colors and creations. Og så er der hvad du selv mener <3

I 2012 åbnede jeg klubhuset, fordi jeg ville brodere meget mere. Det var helt vildt sjovt og jeg er meget glad og taknemmelig for den måde at kommunikere med andre på - det var skønt at opleve støtte og inspiration flyde frit. Jeg har planer om at gen-åbne klubhuset. Denne gang skal det kun handle om hækling. Det er jo dét jeg brænder for. Hvis du har gode idéer til genåbningen og indholdet, så kontakt mig endelig. Genåbningen skal ske inden udgangen af 2013.

Jeg bliver helt vildt glad for alle kommentarer. De er en kæmpe inspirationskilde for mig. Jeg er slow-blogger og blogger for sjov. Derfor er der ingen svartidsgaranti. Men der er garanti for, at hver evig lille kommentar flyver lige til mit hjerte. Uden kommentarer fra mine fantastiske læsere, ingen tichtach. Sådan er det <3

Uh, og som bagrundsinfo kan jeg fortælle, at jeg bor på Amager i København. Om vinteren som en bjørn, der går i hi. Om sommeren lidt længere ude på Amager i mit skønne kolonihavehus. Jeg er i 30´ erne og har efterhånden rystet universitetsstøvet af mig.

Da jeg startede bloggen, skrev jeg sådan her: "Tich Tach - en kreativ logbog er sat i verden for at holde styr på alle mine kreative projekter. En anden vigtig mission er at udbrede kendskabet og begejstringen for hækling. Strik er meget udbredt. Hækling skal ud af skyggen, så det ikke længere er det sorte får med alt for mange krummelurer.". Det er virkelig sjov at læse nu for hækling er i den grad ude af skyggen! JUHU!

Lur i alle kringelkrogene og kom snart igen.

KH
tina

Kontakt: tichtachen (snabela) gmail (.) com

Facebook: Her får du besked, når der er nyt på bloggen og du får links og idéer, som ikke nødvendigvis rammer bloggen. 

Bloglovin': Nem måde at følge bloggen.

Pinterest: Jeg har en fest på pinterest - join me!

Instagram: Jeg afsluttede 2013 med endelig at komme på IG. Sikke en dejlig, dejlig beslutning. I love it!
6 kommentarer:

 1. Helo Tina :) we love your blog I think we stay here longer :) hugs and xxx

  SvarSlet
 2. Heii . Er ny i at blogge - håber du vil hjælpe mig , vil gerne kunne gøre sådan at jeg har en side med hækling næste med Kolonihave osv. Men kan ikke helt finde ud af det men kan se du har det :)

  Tak på forhånd 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du bruger blogspot er det ret nemt: Når du er inde på redigerningssiderne, så er der ude til venstre en kolonne med forskellige overskrifter. En af dem hedder "sider". Her kan du klikke på "ny side", og så skulle resten give sig selv. Rigtig god fornøjelse og velkommen til blog-verdenen :-)

   Slet
 3. Takkerfor svaret 😃

  SvarSlet
 4. Hej Tina .

  Igen igen er jeg total blank - håber du igen vil give et råd .
  Jeg fik endeligt lavet mine sidder men kan ikke helt få mine etiketter til at virke , tro jeg gør noget forkert.
  Det er sådan at når jeg laver et indlæg og giver den etiket "hækling" kommer den ikke op på hækling - Årh HJÆLP .

  1000 tak igen og ja jeg bruger blogspot.com

  SvarSlet
 5. Jeg er meget begejstret for din kommentar om, at du har en fest på Pinterest.
  Det er lige sådan jeg har det - jeg pinner løs og nyder det!
  Men man skal nok have haft den oplevelse for at forstå det .😊

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina