designs


TICH TACH DESIGNSILLUSTRATIONERTEKNIKKER10 kommentarer:

 1. Sikke en god ide med at samle alle dine kreationer! Du har ret i, at de tit drukner i alt muligt andet. Sådan er det også på mon blog, kunne være jeg skulle gøre det samme som dig :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Grib endelig idéen. Jeg er spændt på om det virker :-)

   KH tina

   Slet
 2. Det er virkelig nogle dejlige ting du har lavet. Meget må gerne flytte hjem til mig! Tæpper, pude, illustrationer og indkøbsnet! Håber en give away er på vej ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at høre! Og faktisk har jeg en give away i støbeskeen ... :-)

   Slet
 3. Anonym5/25/2012

  Tusind tak fordi du har pinterested isen, vild beæret! Din blog gir mig altså helt kriller - glæder mig virkelig til at se hvad din kreative hjerne finder på af nye genistreger! Super god energi til det tichtachiske univers :-)

  SvarSlet
 4. Hvordan dælendylen ved du egentlig, at jeg har pinnet den? Altså, jeg kunen slet ikke lade være, for jeg elsker at blive introduceret hvor gærdet er lavest og tænkte, at det kunne blive en pinterest hitter :-)

  Og tusind tak for de søde ord, god energi modtages med kyshånd!

  KH
  tina

  SvarSlet
 5. Sikken skøn samling smukke sager :-) Hvor er du bare produktiv og dygtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de rare ord :-)

   Slet
 6. Hvor er det bare en fin blog, og jeg elsker den her side hvor man kan få et rigtig fint overblik og nem tilgang til inspiration til hjemmet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Det var da den skønneste kommentar. Jeg har netop gået og overvejet at nedlægge denne side, men nu får den da lige lov til at leve lidt endnu!

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina