søndag den 20. oktober 2013

Søndagsstemning med glimt af nyt hækleri


Lige et søndags-sneak fra mine nyeste hækleri. Jeg arbejder med et nyt mønster og leger med farver. Lige nu er jeg i pastelhjørnet. Imens hører jeg Hay House World Summit samtaler. Meget helende og helt vildt godt for en søndag.

Udenfor er der helt vildt vådt. Og der har været frost: mine kartoffelplanter er døde. De var ellers med i et forsøg der skulle vise, at jeg da sagtens kan dyrke kartofler på tidspunkter, hvor alle siger, at det er umuligt. Men jeg har stadig ærter. Det er fantastisk med sommersmag midt i efteråret. På billedet har jeg spist ærterne. De kunne umuligt vente på at blive fotograferet.

I går var jeg på Jyderup Højskole til æbledag og mostede. Det kommer der mere om på bloggen. Indtil nu gurgler jeg bare en masse most og overvejer at gå i gang med at koge æblesirup og føle mig vildt meget som Camilla Plum. Skal bare lige have fundet mig et tørklæde til håret, så er jeg i gang.


Uh, og hvis du ikke allerede ved det eller har opdaget det så ELSKER jeg personlighedstypologier og alle slags test i den boldgade. Jeg har lige opdaget en ny, som jeg slet ikke kender. Åh! Det er dog den bedste søndagsoverraskelse ever.

Hvis du har det som jeg, så ses vi nok herinde hos archetypes. Kom endelig tilbage og fortæl "hvem du er", hvis du tager testen.

Dejlig efterårssøndag til dig.

On this lovely and rainy autumn Sunday I'm working on my newest crochet piece. Playing with pattern and colors - with homemade apple juice on the side. 

KH
tina


17 kommentarer:

 1. Hej Tina. Så dejlige farvesplash på dine billeder i dag. Jeg nød dem i fulde drag, mens jeg i ny og næ kiggede ud på det alt det grå og sorte, og tænkte HA! Ikke om I fik mig i denne omgang!! Hækleriet ser spændende ud!! Jeg kommer ikke rigtig videre med min hækleudvikling, men måske jeg bare skal springe ud i det?!!! Jeg holdt et minuts stilhed for dine kartofler og mine rabarber i krukke, som også har været i et forsøg, der gik ud på at udsætte dem for ingen vand og nattefrost , ganske ubevidst dog. Desværre gik det ikke... (kunne jeg jo for pokker have sagt mig selv!!) Ha' nu en rigtig dejlig resten af søndagen! Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Mette, sikke en skøn kommentar. Du fik mig sådan til at grine. Og jeg er rigtig glad for min kommentar, for den bekræfter mig i, at jeg skal lave det indlæg færdig, som jeg arbejder på lige nu, som lige præcis handler om at komme i gang med at hækle. Og JA, hvis du har den mindste lyst, skal du helt klart springe ud i det. Årstiden er perfekt - der kommer så mange mørke aftener, hvor du kan sidde og nørkle og trevle op og bande mig langt væk, fordi jeg sagde, at du skulle :-D

   Rigtig dejlig søndag til dig også!

   KH tina

   PS. Du må ikke skælde ud på dig selv over den rababer. Her på bloggen er der faktisk skæld-ud-på-sig-selv-fri-zone. Det gælder også, når ens planter dør i haven :-D

   Slet
 2. Vildt delikate og meget lækre billeder fra din farverige Søndag :)

  SvarSlet
 3. Spændende projekt og fantastiske fine farver på dine flotte billeder.
  Mon det skal blive et tæppe? Eller måske et halsrør?

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK, Emilie - og din spørgsmål får mig til at tænke på, at det faktisk lige præcis er derfor, jeg så godt kan lide proces-billeder, hvor tingene ikke er færdige. For så er alt stadig muligt og der kan komme en masse idéer. Så jeg holder det helt hemmeligt, hvad det er. Lidt endnu :-D

   Slet
 4. Ih wow det hækleprojekt vil jeg gerne se meget mere af! Ser virkelig skønt ud! :-)
  Hav en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, hvor dejigt at høre - det kommer du nok også til på et tidspunkt. Rigtig dejlig aften til dig også.

   Slet
 5. Vild, vild, vild med dit hækleprojekt. Både mønster og farvesammensætning, selvom jeg normalt slet ikke er til lyserød! Virkelig lækkert, Tina.
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Oooohr, og jeg er VILD med at DU er vild med det - især da når du slet ikke er til lyserød. Yiiiha!

   KH
   tina

   Slet
 6. Ser fedt ud! :-) Når den lyserøde er sammen med den mintgrønne, bliver det jo meget spiseligt!
  Respekt for kartoffelforsøgene, ærgerligt at det ikke lykkedes denne gang. Skønt at kunne veklse mellem havesæson og hæklesæson - og endnu skønnere når det er sæson for begge dele hele året :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - hyper bevidst product-placement :-D Faktisk kommer det lyserøde af, at jeg har meget lidt garn ude i kolonien og havde brug for at hækle. Benspænds-farvevalg.
   Jeg hepper for sæson for begge dele året rundt. Så nu skal jeg snart have skaffet mig lysanlægget til lejlighedens vindueskarm!

   Slet
 7. Skønne skønne skønne farver! Sikken et godt humør man lige kan blive af at daffe ind forbi dig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt skønt skønt - tak tak tak - daf endelig forbi snart igen. Du er så dejlig en gæst :-)

   Slet
 8. Rigtig lækkert hæklemønster - jeg skriver mig på listen over dem, der er meget spændte på, hvad det mon skal være :) Og så er du altså dygtig til at tage stemningsfyldte, farverige og naturligt komposerede billeder. Synes selv det kan være svært, og jeg lægger altid mærke til, at du gør det så godt, så mange roser herfra!
  I øvrigt har jeg lige taget Archetype-testen. Mit resultat er 39% Creative, 39% Explorer og 22% Caregiver. Hvad er du? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noteret ;-)

   Og hey, altså, tusind tak for roserne. Virkelig. Jeg har netop siddet og kigget i noget af min tidlige bloghistorie - og det er meget tydeligt, at der virkelig er sket noget med mine fotografier. Jeg har altid fotograferet meget - men det er stadig nyt for mig at fotografere ting og lave styling. Men det er så sjov! Så jeg er vildt glad for at høre, at det også bliver taget godt imod.

   Uh, og testen! Vildt spændende resultat du får - både at være explorer og cargiver! Jeg lander på 43% creative, 33% intellectual og 24% visionary.

   Slet
 9. Jeg hopper med på vognen med at rose for de virkelig lækre billeder. MUMS! (Måske der er en branche du sku' ha' foden indenfor i? Det der fotostyling/fotograf-ting? ) Og jeg glæder mig også ret meget til at se hvad det lyserøde bilder til. Og modsat visse andre synes jeg, at det er skønne farver - og især sammen. Og mønstret og farverne sammen er virkelig lækkert! Møs, A

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina