søndag den 19. januar 2014

Workshop i linoleumstrykI slutningen af sidste år tilbragte jeg en aften med linoleumstryk. Det var i Atelier Prag 61, hvor min gode ven Jeppe Worning bød velkommen med plader og ruller og snittegrej og maling. Og nybagte ingefærsmåkager. Halleluja. Jeg havde helt glemt, at linoleumstryk bliver lavet på, ja, linoleum. Lugten gav mig instant-flash-backs til formningslokaler og skolegange. På den lækre måde. 

Det kan ikke undre, at jeg selvfølgelig snittede rodfrugter - direkte med inspiration fra kolonihaven :-)

Om ikke alt for længe får jeg forhåbentlig taget nogle fine billeder af det færdige resultat, som jeg er ret begejstret for. Indtil da er der også nogle flere fotos på Instagram

Dejlig søndag til dig!

KH fra tina 
- som i øvrigt har brugt dagen til den skønneste reception på Rachel Søgaards nyeste bog Ti Trøjer. Superfin udgivelse som ligger og smiler til mig lige nu. Du kan se alle modellerne af de 10 strikkede cardigans inde på Rasmillas hjemmeside.6 kommentarer:

 1. That must be very nice to do!

  SvarSlet
  Svar
  1. It is such a lovely and funny thing to do, Elisabeth. And how nice it is to see you here, outside the Pinterest world :-)

   Slet
 2. Hi hi/ det kan jeg huske fra "folkeren"...
  Jeg hadede det som pæsten for jeg fik alt tid lave hul i pladen.
  Den enseste formildende omstændighed var, at jeg sad ved siden af morten i formning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, totalt griner med ham Morten, som har redet dig for at segne helt væk :-)

   Jeg husker det også som, at det var ret umuligt - der var det så liiiige noget federe at være blevet voksen med flere muller i fingrene (jeg havde nemlig helt omvendte problem end dig: der kom ligesom aldrig noget på pladen, og når det gjorde, så var det fordi, at det smuttede for mig :-D)

   Slet
 3. Fedt fedt fedt!! Hvor ser det bare skønt og kreativt ud! Man skulle tage på kursus/workshop MEGET oftere. Selv de små aftenworkshops jeg har været på hos Puk har beriget min hverdag længe efter. Jeg håber at der kommer flere workshops på Prags boulevard som jeg kan være med på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har virkelig ret! Tror faktisk der skal mange flere workshops ind i mit liv i 2014 :-)

   Jeg skal nok give lyd, hvis/når der kommer flere!

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina