lørdag den 3. marts 2012

Give Away: Cherry Creek øreringe (afsluttet)


Endelig har jeg fundet et par stjerne-øreringe, som er præcis, som jeg gerne ville have dem! De er i sterlingsølv, bitte-små og så er de håndlavede på den virkelig lækre måde. Det er Cherry Creek Design lavet af den amerikanske smykkekunster Heather Gill. 

Siden jeg selv er så begejstret, satser jeg på, at nogle ar jer også vil være det. Så jeg har aftalt med Heather Hill, at hun udlodder et par øreringe til en af jer, mine skønne læsere. Der er pludselig blevet mange af jer, og I skal fejres!

Heather Gill skriver om sine smykker: 
"I create jewelry that will tug at your heart and remind you of special people in your life. When you wear them you remember special times and memories. "

Hvis du skriver en kommentar og fortæller hvem (eller hvad) der har været en lille stjerne for dig i dag, så finder jeg en stjerne-vinder mandag den 26ende marts 2012.

Det er ikke en betingelse, men det giver et skvæt ekstra karma at linke hertil og at være fast læser :-)

kh 
tina

PS. Udover smykkedesigner er Heather Gill en fantastisk fotograf og stylist. Hvis du er klar på at blive seriøst inspireret, så tjek hendes portfolio og blog. Du kan også finde hende på pinterest, facebook og etsy. Cherry Creek Design er lokaliseret i Scottsdale, AZ i USA.41 kommentarer:

 1. Jamen her hjemme er mine drengen mine stjerne som gør livet fantastisk.. I dag har de samlet vinter gækker til mig.. det kan man kun blive glad af...

  SvarSlet
 2. Min lille datter er min stjerne. Efter at ha været indlagt og væk fra hende i længere tid, så er det fantastisk da hun stod op i morges og løb ind til mig i sengen og ville op og putte og læse bog. Det var en stjernestund :-) og altså hvor er ørestikkerne fine!

  SvarSlet
 3. Hos mig må det også være min lille datter Alma på 6 måneder som er min stjerne. Hun har haft halsbetændelse og feber de sidste par dage, men i dag kunne hun endelig stikke mig et stort smil. Og så skal alting nok blive godt igen :)
  Jeg elsker de fine stjerneøreringe og krydser alt hvad jeg har for at de kommer denne vej ;) Jeg har også gang i en Giveaway på www.hvabehar.dk, så kig endelig forbi....
  /Sanne Krøll

  SvarSlet
 4. Min stjerne er sønnen DJ Razzer efter at have set et indlæg om de nye sparepærer - udbryder han: "Aaaaaj, det er altså synd for Dronningen, tænk alle de pærer der skal udskiftes - og ikke mindst ude på vejene - hvad tænker de (red. regeringen) på" - den anden stjerne er datteren Cattepigen - som er kommet ind på ønskestudiet som sexolog med overbygning til parterapeut - så nu er soldateruniformen og tjeneste i udlandet lagt lidt på hylden - og så er der mig - en stor lysende stjerne :-D - så du forresten mit temaindlæg om stjerner i boligen?

  SvarSlet
 5. Min stjerne-oplevelse idag har været et meget venligt postbud, som var så sød at levere min bogpakke helt til døren med et smil og et "Hav en god dag". Det er service og vi skal huske at rose og ikke bare rise :)

  SvarSlet
 6. Jeg har 2 dejlige piger der er mine små stjerner, og den mindste lille stjerne er lige startet i dagpleje igår - hårdt for en hønemor!
  Og så har jeg lige fået lavet et nyt hul i mit ene øre i dag. Da jeg fik lavet huller i ørerne for 15 år siden, blev det ene lavet for tæt ind mod ansigtet - og det har jeg endelig fået "flyttet" idag. Og de må skiftes om 3 uger - når du trækker en vinder. Det må da være et tegn;-)
  Lone

  SvarSlet
 7. Udover mine stjerne dejlige drenge, har en en stjerne sej kollega, der virkelig fik stjernestatus i dag, Da en stjerne vanvittig klient skabte sig.
  -måske hun skulle have en stjerne hvis jeg er den heldige.

  SvarSlet
 8. Årh hvor er de fede de stjerner :)
  Meget lidt overraskende så er min lille Viggo min stjerne. Godt han kunne sprede lidt stjernestøv idag, da jeg stod og bandede og svovlede over en p-bøde (som jeg jo selv var bare en lille bitte smule skyld i) :)

  Hav en stjernespækket aften!
  Kh Natascha

  SvarSlet
 9. Så fine de var! Mine tvillingdøtre er mine to stjerner. De kan lyse opp hvilken som helst dag. :)

  SvarSlet
 10. Anonym3/02/2012

  Ihh, en udtrækning på min fødselsdag... Bare det bli'r mine små stjerner.
  Min egen stjerne d. 1. marts var min store datter, der er i lære som frisør. Efter bare 4 uger i praktik siger frisøren, at nu er der ikke noget, der hedder elevklip mere. Min datter er blevet så god, at de kan tage fuld pris for klipningerne. Se, det gør en mor stolt...;o)
  Lisbeth

  SvarSlet
 11. Hvor er de smukke Tina! På en alm da er det mine piger som lyser min stjernehimmel op! Men lige idag tror jeg det er min søde kollega som har fødselsdag! Vi har begge glædet os til at fejre hende, og jeg vågnede ALT for tidligt af bare spænding. God dag til dig Tina, xxx for at jeg er den heldige!

  SvarSlet
 12. Well, det må blive gårsdagens stjerne; en medarbejder i mit lokale mini-supermarked. Jeg fik lov at købe på klods (præcis som i gamle dage) da mit dankort udløb den sidste februardag (hvilket jeg selvfølgelig havde glemt da jeg stod ved kassen.) Selvom det var en smule pinligt ikke at kunne betale, så tog han det meget pænt og var flink! Så en dårlig oplevelse blev vendt til noget godt :)
  Men i den store sammenhæng vil et par stjenestikker nok også minde mig om mine to 'stjerner' - min søn Gustav og hans lillesøster som ligger i maven!
  Kh. Mia

  SvarSlet
 13. Sikke nogle fine ørestickers! Jeg har stjerner i øjnene idag over at jeg lige har fundet en hel plade Rittersport, som jeg helt havde glemt, jeg havde!!! KH Pernille

  SvarSlet
 14. Ikke bare en, men hele den klasse af medicinstuderende jeg underviser. Fordi de alle kommer til timerne, forberedte engagerede og er med til at inspirere mig til at ville være en bedre underviser. Det er simpelthen bare så fedt! Og jeg er helt høj efter at have undervist dem. Ihh, jeg kunne blive ved.

  Men øreringene er bare alt, alt for fine så de måtte gerne bo her. Mine gamle stjerneøreringe er nemlig ved at gå i stykker :(

  KH

  SvarSlet
 15. Aj - skønne ministjerne-øreringe. Dem ønsker jeg mig!! Jeg er omgivet af en familie af små og store stjerner og havde en stjernestund med min yngstestjernedatter til aften med tusser og malebog. Fantastisk...

  SvarSlet
 16. Min lille kitty var min stjerne i går. Jeg fik migræne, og mens jeg lå/sad i sengen med de vildeste smerter i hovedet, kravlede hun op på brystet af mig, hvor hun spandt og aede mig på kinden med sine bløde poter, indtil vi begge faldt i søvn. Der er intet så dejligt som at have min lille bløde kitty til at varme og trøste mig, når jeg har det dårligt :)

  SvarSlet
 17. Hvor er de superfine :-)
  Egentlig ville jeg bare sige hej! Og sige at din blog er skøn og dejlig. Jeg elsker dine broderier og din fine stil i både ord og sager.

  Tak for muligheden for et lod om de smukke øreringe :-) Også.

  SvarSlet
 18. De er da skønne og bare så enkle i deres udtryk! Min stjerne i dag er helt klart min datter. Ikke kun fordi hun lyser op i mit liv men også fordi jeg har givet hende navnet "stjerne " til mellemnavn. Hun er bare vores lille stjerne :-)

  SvarSlet
 19. Min mand har været ikke bare stjerne i dag men hele den forgangne uge.
  Sidste mandag sagde jeg fortvivlet, "jeg har meeeeget travlt i næste uge". "Det skal du ikke tænke på", svarede han og afleverede børnene hver dag, og hente Folke hver dag i den forgangne uge.
  Dejlig mand ikke:)??

  Smukke øreringe, rå og uhøjtidelige på den rigtig gode måde.

  Stine:))

  SvarSlet
 20. Anonym3/05/2012

  Meget meget smukke øreringe ;O)

  Dagens stjernestund var MEGET tidligt imorges da Kalle ( min søn på 4 år) kommer kravlende op i vores seng og putter sig, helt ind under dynen, til mig og siger " Åh mor synes du ikke det er dejligt at putte med mig" ;O)

  SvarSlet
 21. hos mig er der 5 stjerne mine børn og det er de hver dag i mit liv :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 22. Åha.. For mig har min stjerne idag været hunden :D Har ligget syg hele dagen og den har ligget på min mave som er varmepude. Ellers har min stjerne været min kære moder der kom med suppe til mig.

  Jeg kan godt lide de her øreringe, de er sådan lidt specielle- på den fede måde :)

  Kreativitetligemedhygge.blogspot.com
  ^I kan også lige nå min giveaway endnu :)

  SvarSlet
 23. Sikke nogle skønne ørestikker! Enkle men alligevel specielle!

  Stjernen hos mig idag må være min søns storsmilende morgenansigt!

  Kig forbi mine to giveaways

  SvarSlet
 24. Min stjerne idag har klart været det faktum at jeg har gode karrieremuligheder i sigte inden længe, og at jeg har gjort en kæmpe indsats overfor kunder - der oven i købet værdsatte det :-)

  SvarSlet
 25. Smukke smukke øreringe, enkle og lige min stil.
  Min stjerne i dag er min søde kollega, som altid lægger øre til mangt og meget.
  Mange hilsner
  Anette

  SvarSlet
 26. Faktisk var min lille stjerne i går, hvor jeg sammen med bedste veninden erhvervede os Lady & Vagabonden sammen - og så gav vi os til at blive helt opslugt af den sødeste kærlighedshistorie i Disney verdenen efter vores mening <3

  SvarSlet
 27. Sikke fine øreringene er - lige min stil.
  Min stjernestund var da jeg fandt det perfekte garn til den forårsjakke, jeg gerne vil strikke - og så er det på tilbud :o)

  SvarSlet
 28. Hvor er de enkle og helt igennem fantastiske, jeg skal med det samme drage omsorg for at flere finder vej ind til din smukke Give Away.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 29. Min dags lille stjerne er, at jeg langt om længe har fået lavet pude færdig til mine børn :o) en mor og far pude til dem hver med billeder af mor på den ene side og af far på den anden side, på den måde er vi altid hos dem. Ikke uvæsentligt når man for nylig er blevet skilsmissebarn :o(

  SvarSlet
 30. Uhh, lækker give away! Jeg vil meget gerne være med :) I dag har min dejlige datter været min stjerne (det er hun nu hver dag) Hun har nemlig lært at vinke - så kært! :)

  SvarSlet
 31. Min stjerne må helt klart være min mor. Hun blev enlig mor efter at min far døde da jeg var 11 år gammel, og hun har bare været der for mig igennem tykt og tyndt, og det er jeg fuldt ud sikker på at hun bliver ved med at være!

  Øreringene er virkelig virkelig fine, så jeg krydser fingre :)

  SvarSlet
 32. Jeg tror på karma så jeg er blevet fast læser nu:-)
  Lige netop idag tror jeg at min stjerne må være den sødeste ekspedient i en tøjbutik jeg besøgte i dag. Hun var så sød og hjælpsom og sådan noget kan bare løfte mit humør!:-)

  SvarSlet
 33. Hvor er de fine! Min mor har været min lille stjerne idag, da jeg ligger syg og hun kom ind med jordbær til mig :-)

  Therese_skov@hotmail.com

  SvarSlet
 34. I dag har min lille pige på 2½ været ved lægen. Lægen skulle undersøge hende bagtil, og hun var bare en lille stjerne.
  Hun krammede sin bamse med den ene hånd og min pegefinger med den anden, mens hun så mig dybt i øjnene. Og da det hele var overstået, kiggede hun på lægen og sagde, at nu ville hun gerne have et armbånd fra kurven...
  Så det fik hun selvfølgelig, min tapre øjesten :-)

  SvarSlet
 35. Min stjerne er min kæreste! Det bare er der for mig. I dag stod den skønne mand op og smurte min madpakke, selvom han bare kunne have sovet videre. Det er bare skønt! Glæder mig til det bliver madpakketid:D Og krydser fingre for at det er mig der ender med disse skønne øreringe der hverdag vil minde mig om min skønne kæreste og det skønne krea-blog-land som jeg har fundet herinde. Det er bare skønt at kunne dele ud af sine kreative ideer!

  SvarSlet
 36. Min stjerne i dag er min klasse på min nye uddannelse :) Vi skal spise sammen, bowle og feste i aften, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg havde her i morges ellers en lidt træls dag, men de har lyst den op med lidt stjernestøv ;) Krydser fingre, de er godt nok fine de øreringe.

  Mange hilsner Christine

  SvarSlet
 37. Ej hvor er de bare flotte, dem vil jeg elske at pynte mig med. I dag har jeg nydt en stjernestund med en nær og kær veninde i det smukke forårsvejr. Jeg krydser hvad krydses kan. :)

  SvarSlet
 38. Uha, jeg bliver da vidst nød til at begynde at gå med øreringe igen :-)

  SvarSlet
 39. min stjerne idag var min kollega som opdagede at jeg var ved at lave en grum fejl, og som gjorde opmærksom på det i tide.... Taknemmelig!

  SvarSlet
 40. Jeg skal da også nå at være med. Skønne, skønne øreringe. Min stjerne i dag, er en sej selvstændig kvinde, der har stillet sig helt til min rådighed og givet gode råd til en helt ny iværksætter som mig.

  SvarSlet
 41. Min svigermor er en stjerne i dag, jeg er ramt af snot og feber og skal til et møde. Med bus/tog ville det tage halvanden time at komme frem. Med svigermors bil tager det 20 min hun er min stjerne i dag!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina