torsdag den 1. marts 2012

Photo Challenge #28: Money - eller livets gang for mønttrykkere

Hvad gør en mønttrykker, hvis han simpelthen ikke orker at potratere flere mænd med (meget) vigende hårgrænser og hals/hage-i-ét?
Jo, han kan vælge en køn kvinde i stedet:

Hvis nu der ikke er et kvindeligt overhoved at opdrive, eller landets nationalitetsforståelse ikke hænger sammen med en yndig bondepige, som trækker en plante op ved rod, så kan han vælge, at sætte den mindre kønne mand op på en hest. Eller på en statue. Eller begge dele. Så længe, at manden kommer så langt væk, at man ikke kan se den vigende hårgrænse:


Hvis det heller ikke er nok, kan mønttrykkeren simpelthen tegne en pindemand:


Men hey, det giver ikke så meget prestige blandt mønttrykkere, så mon ikke kan i stedet vælger en bro. Eller hvis det med at lave perspektiv glipper, så kan han vælge en blomst og håbe på, at næste generation af statsoverhoveder får et godt møntansigt så længe:Og se det var så et forsinket indlæg i den Photo Challenge jeg har fulgt i februar. Nu er det slut med det - men jeg har virkelig godt kunne lide det!

Det er også i dag, at feeling stitchy offentliggør månedens broderiudfordring og jeg offentliggør en give away. Og dagen hvor jeg også gerne vil vise et pon-pon-fund. Og sidste nyt på porcelænsfronten. Men lige nu er den nødvendige førsteprioritet en kop kaffe og en lur - såeh, håber vi ses senere :-)

kh 
tina


Photo Challenge Feb 2012:

2 kommentarer:

  1. Er vild med din tilgang - sikken fantasi og historier du ryster ud af ærmet - skøn humor du lægger for dagen - og super interessant indlæg

    SvarSlet
  2. Åhr, det er lige præcis sådan en kommentar, som varmer. Nogle gange kan jeg godt sidde med en lidt mærkelig fornemmelse, når jeg offentliggør mine små krøller. Så tusind tak, du giver mig lyst til at fortsætte.

    kh
    tina

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina