fredag den 9. marts 2012

Challenge: Top 3 (To pin and never do)

Der er billeder/links, som jeg konsekvent "pinner" på pinterest, som jeg samtidig med allerstørste sandsynlighed aldrig kommer til at lave eller bruge. Men den er helt sikker. Haps! Jeg re-pinner så snart, bestemte billeder kommer forbi min snude.

Jeg har lavet en top 3 over dem.

1. plads
(Kilde)
Who am I kidding? Totusindeethundredeogseksogfyrre hæklemønstre? På min computer? Jeg er vild med tanken om et hav af mønstre. Men jeg ender altid med at bruge et mønster i en af mine bøger. Du ved, sådan en med sider i. Da ikke et af de 2146, 345 eller 138 mønstre, som jeg har pinnet.2. plads
(Kilde)

Min andenplads er besat af alle mulige og umulige former for upcycling af elpærer, glas osv. Jeg er sågar begyndt at lægge elpærer til side ... til bunke, nok nærmere. Er det ikke i virkeligheden lidt som batterier? Noget man ikke skal prikke hul på? Jeg er i hvert fald ikke tryg nok til at prøve, men min indre rebel (tø-hø), synes det ser så fint ud, så stakken vokser langsomt.3. plads
Kilde

Jeg har en "words"-opslagstavle fyldt helt op med et sammensurrium af talemåder, leveregler og citater. En del af dem modsiger hinanden, den anden del efterlever jeg stort set aldrig.

Kan du kende det?

Hvis ja, har du så lyst til at vise, hvad der er din top 3?


kh
tina

3 kommentarer:

 1. Anonym3/09/2012

  Åh de der hækle mønstre ( som også inkludere doilies ) dem har jeg spottet og her skal de nok blive brugt ;O)

  Jeg har en helt masse ideer både på computer og i skuffer på projekter jeg engang gerne vil lave. Nogle bliver til virkelighed mens andre ikke gør.

  Og hvor vildt er det lige at du har pinnet noget fra min blog ;O)

  God weekend ;O)

  SvarSlet
 2. Om jeg kender det, men jeg har virkelig oppet mig i de sidste uger, -og i hvert fald menuen her på matriklen har mere end en gang været inspireret af mine pins :)

  Der er ting, jeg gerne vil lave og så er der ting på billeder, som giver mig en god stemning. Det hele i et stort sammensurium. På min top 3 ville man nok finde hele mit "Garden board". Jeg har hvert år vilde planer med haven. Jeg ved præcis, hvordan jeg ville ha' den skulle se ud. Jeg gider bare ikke rigtigt gøre noget i praksis..

  Rigtig god weekend.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hæhæ, hvor heg kender det! Jeg har også pinnet alle mulige hæklede ting, og jeg kan ikke engang hækle. Men det er også en af grundene til at Pinterest er så fed; det er drømmen om alt det, man KUNNE lave :-) Sjovt med elpærerne: Jeg har det ligesom dig, det gør næsten helt ondt på mig, når jeg ser billedet; måske er det også bare kombinationen af el og vand, der sidder så dybt i een som noget "FY!"? Og så tanken om lyden, når man skærer i pærerne, "Eeeeeiiii, eiiiiii" :-D Men fine ser de ud!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina