fredag den 16. august 2013

2 år!

"TICH TACH - en kreativ logbog" har jubilæum i dag. TO ÅRS JUBILÆUM.

VILDT!

For lidt over to år siden spurgte en psykiater mig, hvad jeg egentlig havde af interesser? "Hm, mine venner", svarede jeg. Helt tørt kom svaret: "Det er ikke en hobby".

OKAY. Point taken.

Så var det jeg starede min blog. Min helt egen elektroniske logbog.

Og nu er jeg sådan en, som uden at blinke kan svare, at jeg interesserer mig for alt det, jeg laver på min blog [indsæt selv: hækling, strik, illustration, fotografi, kolonihaveliv - og alt det rundt om med blogging, opstøvning af kreative personligheder og finurlige kreationer, kreative fællesskaber usw]. Vigtigst af alt er mit æstetiske øje kommet i træning igen. Jeg har fundet ud af, hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke kan lide. Det havde jeg fuldstændig mistet føling med.

Så 2 år forsinket er mit svar. Jeg er vild med min nye have, hvor jeg i dagens anledning samlede alt, der kunne spises derude til den vildeste jubilæumsmiddag (SHYSH jer typer, som har vildt mange afgrøder i jeres jord, lidt har også ret, selvom det er så lidt, at der skal en tændstikæske (totalt yndlingsfund fra skuret, i øvrigt, den har den der helt old-school lugt af svovl) til at vise deres egentlige mini-put-format):Og så er jeg vild med alt med garn. Så vild med garn at andre har opdaget det og min skønne veninde har købt en hel favnfuld uldgarn med hjem fra Island til mig. Og hey, WHAT? neongarn i 100% tyk uld? JEP!


Tak til alle jer, som læser med! I er for seje og gør mig vildt glad med alle jeres sjove, rørende og ærlige kommentarer. Det er stadig så vildt at opdage, at når jeg har været væk fra bloggen, så er I der stadig, vips, når jeg pipper igen. Det er jeg vild med!

KH
tina

PS. Jeg har en give away parat til jer. Den er bare ikke samme sted som mig lige nu, så det må vente lidt.

PPS. Tusind tak for al jeres feed-back på mit indlæg i går. Jeg er også vild med det mønster og vild med, at I er vilde med det :-D


25 kommentarer:

 1. Tillykke :)
  Blog verden kan være begyndelsen på så mange fine oplevelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Ja, det er helt vildt. Blogverdenen er stopfyldt med fantastiske, inspirerende og sjove mennesker. Det er en gave!

   Slet
 2. STORT tillykke med bloggens 2 års jubilæum, men mest med alt det bloggen har givet dig og som du via den, giver alle os læsere. Fantastisk! Keep it up!
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Liv. Og tak for dine altid fantastiske kommentarer! Lige som den her. Fine ord. De varmer. KH tina

   Slet
 3. Anonym8/17/2013

  Totalt nuttede squash! Mine tomater er endelig begyndt at blive røde, godt det samme for drivhuset er ved at falde fra hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må de altså se at få noget fart på de der tomater, det lyder dramatisk :-D Ingen af mine tomater er nået at blive røde endnu - og de her kan jeg faktisk ikke huske, om de kan blive røde. Men de smager fantastiske som gule, så haps haps og væk er de ...

   Slet
 4. Tillykke med blogfødselsdagen Tina! Håber at du bliver ved i nogle år endnu ;-) Dejligt at du er blevet klogere på dig selv. Synes det er super hyggeligt at følge dig på bloggen. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Frk Smed! Det er også så hyggeligt at du læser med herinde. Det sætter jeg stor pris på. Dejlig weekend til dig også!

   Slet
 5. Tillykke med dagen! Jeg så faktisk også neonuldgarnet på Island og var så tæt på at købe det, men da jeg allerede havde købt for 16.000 kr garn, godt nok islandske kroner men stadig, så synes jeg det var lige rigeligt. Glæder mig til at se din give away, jeg har nemlig endelig besejret den onde give away ånd og vandt min første give away i går.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det så jeg godt inde hos olde-kolde, og jeg blev så glad på dine vegne - og så oven i købet en virkelig sej give away du har vundet, som bliver lavet specielt til dig! Du har så meget vundet over den ånd!

   Ha ha, os garntyper skal nok få rettet op på den islandske økonomi :-)

   Slet
 6. Stort tillykke herfra ogå :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Cille - din hængende plante hænger stadig uden på huset og er så fin!

   Slet
 7. Anonym8/17/2013

  Hurraaaaaa hurraaaa hurraaaaa for TICH TACH og for dig, Tina. Der findes ikke nogen bedre, faktisk... :-) Du er sej, din blog er sej, dit æstetiske øje er helt fænomonalt ... Og jeg sætter stor pris på dig, bloggen og øjet. Tillykke med de to år. Jeg glæder mig til mange flere i dit dejlige selskab - i virkeligheden og på nettet ;-) ps: lækkert garn! He he... Kh A

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, LOVE YOU! Mange, mange flere år i hinandens selskab, ja!

   Slet
 8. Stort tillykke Tina. Er så glad for at følge dig her, og ser ALTID frem til dine indlæg! Du kan noget helt specielt :-)
  Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de fine ord, Maria! Jeg er også meget glad for, at du læser med herinde!

   Slet
 9. Anonym8/17/2013

  TILLYKKE! Hvor er det bare dejligt for dig med jubilæet, det er vi mange der sætter pris på! Tak for positive tanker/indlæg, dejlige billeder og fantastiske, kreative finurligheder.

  Kram Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohr, tak, Lene!

   I øvrigt indskriver dig som noget helt specielt, fordi du faktisk var en af de allerførste, som fandt min blog :-)

   Slet
 10. TILLYKKE med bloggens fødselsdag, Tina! Din blog er så hyggelig og ærlig, og jeg nyder virkelig at følge med i dine tanker, hæklerier og gartnerier - og alt det andet ;)
  Knus, Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK for de dejlige ord, Christel. Det er så skønt, at du rent faktisk er gået fra at være læser til også selv at være blogger. Og nu også frue :-)

   Slet
 11. Ahh STORT tillykke kære Tina! Har kun kendt din blog lidt over et år, men var vil med din blog fra første færd. Man føler sig jo 100% velkommen lige med det samme, også er det vildt sejt, at du deler dine tanker og kreative donter med alle os herude. Du er SÅ SEJ og hvad man finder her, findes ikke alle andre steder. Thumbs up og lagkage i luften:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhu, lagkage og virkelig dejlige ord fra dig! TAK! Du er også en meget skattet læser - og tak for din mail, den skal nok få et svar :-)

   KH
   tina

   Slet
 12. Hej Tina
  Jeg er forholdvis ny læser af din blog - så det er vist første gang, du får en kommentar.

  Da jeg læste dette indlæg, smilede jeg - for grunden til, at jeg blogger er, at jeg gik hos en psykolog, som også spurgte til mine interesse, som var forsvundet ud i det blå for mig - så jeg måtte skrive op, hvilke interesser, jeg havde haft gennem livet, og da jeg gjorde det, vendte den kreative interesse tilbage, jeg hækler, strikker og syer, interessere mig for have og mad - hækling er nyt for mig, men det jeg er mest vild med nu.
  Jeg kom til at søge på nettet og fandt ind i blog-verden - og oprettede min egen blog, og fandt ud af, at det er en rigtig god måde at holde focus på, hvad jeg laver og holde mig selv fast i, at jeg altså laver noget, som jeg kan li' at lave - jeg lever livet, som jeg gerne vil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Randi

   Stort velkommen til - dejligt at høre fra dig :-)

   Hvor er det fint at læse din kommentar - din historie ligner min egen rigtig meget. Jeg har tit tænkt, at det jeg finder mest glæde ved nu, er det, som jeg syntes var sjovest som 10-årig. Dengang skrev jeg fx magasiner på en skrivemaskine og tegnede til. Nu blogger jeg. Same same. Men ligesom dig var jeg kommet helt væk fra det. Dejligt vi begge har fundet tilbage og frem.

   KH
   tina

   Slet
 13. HVad skete der lige der??!!!!! Så gik du hen og havde fødselsdag og det gik så hen over hovedet på mig! Sikke noget! Men du skal ikke snydes! Og her kommer den med trompet og fløjte så det kan høres over hele Ama'r!
  Tich Tach har fødselsdag og det havde hun jo og det var forleden, Tiiich tach har fødslesdag og det havde hun jo forleden! Og høøør nu her hvordan vi alle spille vil og høøøør nu her hvordan vi spille vil. Bam, plim plim trut pift trut pift plim bam plim pift trut plim trut plim pift!!! Hurra og tak for endnu et fantastisk år i tich tachens tegn. Et år hvor du endelig fik haven og et år hvor det har været muligt at være med på sidelinjen og se det hele gro :) Jeg ser frem til det kommende år!
  Kh Camilla

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina