tirsdag den 6. august 2013

RøgsignalerPuf, puf, puf.

Skysignaler fra Amager. 

Jeg er her stadig. Der er ikke noget som helst med, at jeg har lagt al min aktivitet over på instagram. Men der er noget med, at jeg har lagt al min aktivitet på et lille stykke græs - enten med rüfen i vejret eller nede i en liggestol. 

Selvom bloggen er stille er der nyt på garnfronten. Fx er jeg helt kulret og nyforelsket i et nyt hæklemønster. Og min plaid er blevet færdig. Men mit kamera er til reparation, så der er ingen billeder, før jeg får taget mig sammen og starter op med mit lånekamera. Ja, Photografica har simpelthen lånt mig et Canon PowerShot G1X i ventetiden. God stil. Og ren nostalgi - for det er tæt på en model, jeg tidligere har haft. 

Men faktisk var der også en solskinsdag eller to sidste sommer, hvor billederne er fra. Den her 2013-sommer er for vild. Den lille kolonihave har meget tit gispet voldsomt efter vejret og græsset er så tørt, at det næsten stikker at gå på det. Det er fedt! Det absolut bedste år at starte ud som kolonist.

Jeg håber du nyder sommeren!

KH
tina  


4 kommentarer:

 1. Skønne røgsignaler! Dejligt med livstegn! Og ja denne sommer er ca genial!! Jeg har absolut heller ingen klager!!

  SvarSlet
 2. Som jeg tyder de røgsignaler bliver det noget a la: Her går det godt, send flere penge?? :-) Dejligt at høre, at dig og koloen har det godt.

  SvarSlet
 3. Århh nogle skønne røgsignaler, dejligt at du nyder sommeren. Me 2 :-)

  SvarSlet
 4. Kolonist-Tina det er dejligt at høre fra dig! Og det lyder godt at rüfen også indimellem finder vej til liggestolen ; )
  Og du har ret. Det er en helt igennem vidunderfuld sommer. Den kan vi leve på længe... heldigvis. Vi trængte.
  Fortsat god fornøjelse med koloni, røgsignaler, sommer, lånekamera, græs og liggestol - og måske en enkelt kølig drink?!?
  Kh. Liv

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina