fredag den 9. august 2013

Filmtid: Strikkepanel i fjerneren

ÅH! Jeg har lige set en halv times paneldebat om strik hos HUFFPOST LIVE: "Knitting a New Generation Of Traditions". 


Der er seje folk med. Fx forfatteren til en af de strikkebøger, jeg har på hylden, som jeg overhovedet ikke har fået læst endnu - hrmph, ok, sorry, ikke ligefrem need-to-know. Anyways. Du kan se med lige her, så grib noget garn og nogle popper:


På hjemmesiden er der nogle ret fine kommentarer til programmer. Min yndlings er den her fra Mary_Betowt "Don't forget crochet! I love crochet, its a great way to meditate and stay in-the-moment...I can save money on housewares, bedding and gifts. The possibilities are unlimited! Best of all when the world ends I will have the skills to make almost anything I need out of yarn/string".

Præcis!

Sjov nok sad jeg netop i går og lavede lister over det bedste og værste ved at hækle. Denne udsendelse kan lige være en kickstart. Så kommer de her på bloggen senere. Måske.

Men jeg kan da løfte sløret for, at jeg synes, at noget af det allerbedste er, at der er lidt som fodbold. Eller at spille guitar. Man har venner over hele verden, som taler samme sprog.

Men til de kære engelsktalende folk i udsendelsen, som siger, at Ravelry er facebook for strikkere. Jo tak. Måske. Men facebook kan man udtale. Ra-vel-ry. Umuligt. Der mangler bestemt et kaldenavn - som fjæset. Men-øh, nogen bud? 

Hedder det måske allerede noget andet på dansker-engelsk, som jeg bare ikke har hørt? Lad mig i det hele taget endelig høre, om der er noget, som udsendelsen får dig til at tænke på? Jeg bliver i hvert fald totalt inspireret og får lyst til bare at lave mere og være endnu mere med til at ændre verden. For den måde bloggeren bare svarede JADA til det spørgsmål, gik lige i hjertet på mig. 

Såeh, hej hej fra tina. 

PS. Jeg er endu ikke lykkedes med at finde ordnli gode strikke-potcasts. Men mange fine strikke-videoer efterhånden. Især får jeg lyst til at gense videoen med den islandske fyr, som laver tunesisk hækling og lige tager maskulinitetsbegrebet under behandling samtidig. Den er her på siden et sted. Tænk "Find Holger", så bliver det sjov at finde den ... 


4 kommentarer:

 1. Avra, det skal jeg vist også lige se en af dagene.
  Tak for tippet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Avra - godt udtryk, jeg helt har glemt. Det skal jeg til at bruge. Avra!

   God fornøjelse :-)

   Slet
 2. Tak for videoklippet Tina. Jeg har hygget mig med det. Har egentlig slet ikke tid, men trykkede play og endte med at hente mit strikketøj og et glas cola og så ellers læne mig tilbage og se og lytte. Sjov debat. Gerne flere af den slags videoer :-)
  Fortsat god weekend, kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen selv tak - og sjov nok endte jeg også med at drikke et glas cola, da jeg havde set det! Crazy! For jeg kan faktisk normalt slet ikke lide cola...

   Og faktisk har jeg masser af sådan nogle klip i ærmet, så måske der faktisk kommer flere....

   Fortsat rigtig god weekend til dig også Liv.

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina