onsdag den 28. december 2011

Kom og vær med... (er afsluttet)

Personligt har jeg brug for at sende god karma afsted til det nye år. 2011 er næsten gået, og det er faktisk noget af det pæneste, jeg har at sige om dét år. Men 2012 bliver godt. Det ved jeg bare. Men det skal bydes ordentlig velkommen, og der skal sendes god karma afsted. Vil du være med? Målet med denne blog-challange er, at alle som har den mindste lyst, hilser 2012 velkommen med spandevis af god karma, ved simpelthen at tage et foto af noget, der indeholder tallet 2012. Lyder det sjov? Så læs videre...
Billedet er lavet af superdygtige Gitte fra Rav og Krat. Jeg havde fedtet lidt med noget tavlekridt,
men nu har hun så fiflet ovenstående super-proffe billede frem!  Det er lige præcis dét,
som denne challenge handler om: sammen kan vi lave magi på tværs af hele Danmark. Tusind tak til Gitte :-)

Hvad skal du gøre for at være med?
Tag et foto af noget, som former årstallet 2012. Du kan fx skrive det med en sprittusch på en post-it. Eller med glimmertus. Eller med stjernedrys. Eller med snor. Eller ved at tisse i sneen (okay, måske ikke så god karma). Eller med din knapsamling. Eller din skosamling. Eller hvad ved jeg. Men du kan passende gøre det med noget, som har den energi eller det tema, som du gerne vil byde 2012 velkommen med.

Det vigtigste er, at du er med til at gøre det. Jo flere vi er, jo sjovere er det. Det vigtige er ikke, at udførelsen er helt unikt eller fantastisk. Udfordringen skal ikke give mere jule/nytårsstres, men lige give en stund, hvor du kan samle din energi og dine ønsker mod den tid og de dage som kommer i det nye år.

Du er nu 3 skridt fra at have taget udfordringen op:  
 1. Skriv i kommentarfeltet, at du vil være med. Så samler jeg alle deltagerne her på bloggen.
 2. Hjælp mig med at sprede ordet - jeg når ingen vegne uden din hjælp. Læg challenge-billedet op på din blog, skriv om det osv. 
 3. Den 1. januar ligger du simpelthen dit eget foto op på din blog. Ta-da og jubii :-)

De skønne deltagere er indtil nu:
Ps. Hvis du ikke har en blog, men gerne vil sende god karma afsted til 2012, så sender du bare dit billede til mig, og så lægger jeg det op for dig.


19 kommentarer:

 1. Jeg er med!!!
  (ligger det op når jeg kommer i nærheden af en computer - disse smarte phoner kan Jo ikke alt!

  SvarSlet
 2. Jubii, Lines! Det er jeg superglad for :-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil da rigtig gerne være med på denne skønne udfordring. Jeg linker fra min blog inden weekenden er omme. Super initiativ...KNUS til dig og en hyggelig aften.

  SvarSlet
 4. Ej hvor skønt, Rav og Krat! Jeg var meget spændt på, om der var nogle, som ville synes det var sjov - men nu er vi allerede 4 stk. Det bliver sjov!

  Rigtig dejlig aften og kh til dig også

  SvarSlet
 5. Det vil jeg gerne være med til :) Jeg har ikke noget billede endnu, men sender det inden 1. januar, så det kan komme på sammen med de andre.

  SvarSlet
 6. Kære Christel: Superfedt at du er med! Du sender bare billedet til mig (gerne inden nytårsaften, så jeg kan gøre indlægget klar :-).

  Kære Bettina: Hvor dejligt! Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på :-)

  SvarSlet
 7. Det er ikke udelukkende en krea blog jeg har, men dette her lyder altså vildt sjovt og hyggeligt, vil rigtig gerne være med! (må jeg det) :-) Jeg laver et indlæg om det senere i dag på min blog :)
  Og lægger mit hoved i blød sammen med alt vasketøjet, der også skal ordnes i dag :)

  SvarSlet
 8. Selvfølgelig må du det! Det er da kun skønt at du vil være med - jeg tror bare slet ikke jeg havde forestillet mig, at der var andre end krea-nørder som jeg selv, som læste min blog :-)

  Du er mere end velkommen - og superfedt du laver et indlæg om det, så vi kan sprede ordet. Jo flere vi er, jo sjovere.

  SvarSlet
 9. Er da så meget med har for længst ønsket at 2011 var overstået og 2012 forlængst begyndt.

  Har lukke ned for i år - men du skal da lige have en jule og nytårshilsen her på falderebet.

  Vi satser fuldt og effektivt på 2012 - SÅDAN skal det lyde.

  Klem

  Mille

  SvarSlet
 10. allright! Jeg synes din blogg er råbra! Kjempeflott! :) Så happy for at du lå linket opp på bloggen min! Legger meg til som en følger av din blogg og gleder meg til å lese videre! Mvh og de beste ønsker for et godt nytt år- Renate

  SvarSlet
 11. Jeg vil gerne være med til denne gode og sjove happening :)

  SvarSlet
 12. Hej Tina!
  En af de skønne ting ved at få nye læsere, er at man så oveni opdager nye fine blogs, og din er da en skøn en af slagsen. Og så er jeg jo rigtig nysgerrig mht. din relation til Prag, siden du også er vild med Svetozor.

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 13. @ Differentia: Jamen stort velkommen til - og tak. Hi hi, ja, jeg kom godt til at tænke på, at det var lidt en cliffhanger: Jeg har boet et års tid i Prag 2006/7 - og jeg blev helt hjertevarm af at se dine skønne billeder fra byen! Er dit profilbilelde mon også derfra?

  SvarSlet
 14. ja for søren fik helt hjertebanken af nysgerrighed :-) Vi har boet i byen over flere perioder og bruger, så vidt muligt, alle ferier "hjemme" i Prag. Må jeg være lidt mere nysgerrig og spørge til årsagen til dit ophold dér? Det er trods alt ikke ret tit man støder på nogen, der har været i den skønne by udover på studietur/ kort ferie.

  SvarSlet
 15. @Differentia: Jeg har længe haft en tæt tilknytning til Prag, så det var et ret oplagt valg for mig, da jeg havde brug for et år ude i verden, som jeg brugte til at møde en masse fantastiske, kreative mennesker, studere på Charles University og arbejde hos Devoteam Consulting. Det er den korte historie :-)

  @Helle Jakobsen: Skønt at du er med, du er straks kommet på listen :-)

  @Renate: Ih, tusind tak - og du er super-velkommen! (er du med på challengen også?).

  @Mille: Tusind tak for hilsenen. Skønt at du er med! Vi skal nok begge to få et fantastisk 2012, det er jeg sikker på!

  SvarSlet
 16. Den leg er jeg klart med på:)

  SvarSlet
 17. Super-cool - jeg sætter dig straks på listen!

  SvarSlet
 18. hej jeg er med kik her

  http://belladotte.blogspot.com/2012/01/2012.html

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina