lørdag den 10. december 2011

Jule(træsagtig)gren

Sådan ser mit juletræ ud i år. Måske er det mere en jule(træsagtig)gren. Men stadig. En del af de hæklede kugler er lavet af mine gode venner, som har lavet dem, mens de har været på besøg, og så har hængt dem op. Det er simpelthen så skønt, fordi jeg tydeligt kan se deres personlige udtryk i hver af dem.Glaskuglerne er arvestykker fra min farmor og farfar. Det er juletræstæppet faktisk også.


Det smarte ved den jule(træsagtige)gren er, at den ikke taber nåle. Der dufter godt nok heller ikke af gran. Men jeg tror faktisk, at den bliver stående helt til påske - så bliver den nok pimpet op med lidt andet godt. Fugle måske? Mens det stadig er juletid, kan du muntre dig med alle mulige norske juletræer med en del flere nåle hos Snikkerbuo, som udfordrer alle til at lægge deres juletræ op.

Jeg ved, at der er et dejligt menneske ude IRL, som glæder sig til, at der kommer hæklede juletræer på min blog. Men hvordan ville et hæklet juletræ se ud, hvis det var et, som jeg ville have stående? Den har jeg gået og tygget lidt på.  Men så fandt jeg dem her, og så behøvede jeg slet ikke at tygge mere.

Hvis du trykker på kilde-linket, så kommer du til PurlBee, hvor billedet er lånt fra, og de har også en gratis DIY på træerne (update: billedet er desværre ikke tilgængeligt længere).

Og hvis mit juletræ ikke skulle være en gren eller filtes, så skulle det se sådan ud (ditto).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina