torsdag den 22. december 2011

DIY-kuvert

Jeg flasher lige en lille DIY, som jeg ikke selv har fundet på. Jeg kan helt ærlig ikke huske, hvor jeg har set det. Hvis det var hos dig eller din nabo, så sig endelig til. Men lur mig, om det ikke var inde i Pinterest. Det tror jeg. Nå, sikke mange ord. Jeg vil egentlig bare vise, hvordan du kan genbruge en sikkerheds-rudekuvert på en rigtig najs måde:Du kan også nøjes med at bruge ruden. Ta-da, så har du en perfekt "lomme", som du kan se igennem, og som du kan sætte i din logbog, din dagbog, din kogebog, din rejsebog, din adressebog, din vejrbog - eller alle mulige andre slags bog:

Kilde

Jeg sidder faktisk lige nu oven i en hel masse udklippede kuvertstykker og et hav af andre papirsstykker:


Og ja, det er en lille nisse som flasher mås - sådan en frækkert, det opdager jeg først nu! Nå, men jeg skal nok komme med en update på, hvad alt klipperiet skal gøre godt for. Men den lille mooner? Ham må du selv finde!


4 kommentarer:

 1. Hold da op en masse du får ud af sådan en kuvert! Og mooneren ligger da vist gemt bag Anne Black? :-))

  SvarSlet
 2. Herlig!
  Og den lille nissen med rumpa bar så ikke jeg heller før du sa det ;)
  Hurra for at jeg fant den kjekke bloggen din og takk for hilsener inne hos meg :)
  Klem May Helen

  SvarSlet
 3. Så drønede der lige nogle juledage forbi, før jeg fik læst jeres skønne kommentarer! Og tillykke, I har begge fundet nissen! Jeg får næsten lyst til at lege gemmelege her på bloggen, det kunne være hyggeligt :-)

  Og super hyggeligt, at du fandt herind May Helen, håber du bliver glad for at være her!

  Kh tina

  SvarSlet
 4. Åh hvor genialt og super kreativt!
  . og sikken fin lille nissemås ;)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina