fredag den 30. december 2011

2012 på vej

Jeg glæder mig helt vildt til den 1ste januar. Den dag vil der være en lille vrimmel af jer, som har løftet nytårs-udfordringen med et foto. Jeg er selv først lige blevet færdig med mit billede, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad I andre har fundet på :-) (og ps, du kan selvfølgelig stadig nå at være med!)

Det er jo tanken som tæller, og at lave GreenGrafitti er ikke noget, som jeg har nået at sysle med her over julen. Men tjek det ud, det er alt for cool:


Alle billederne er fra Environmentalgrafitti.com, hvor du kan læse meget mere om hele bevægelsen.
I det hele taget satser jeg på at sprede idéer om upcycling og genbrug med et tvist i det kommende blog-år. Jeg satser også på, at I kommer til at se endnu flere eksempler på min glæde for StreetArt og YarnBoming.

Så ja, fra at min blog ensporet skulle handle om hækling, illustrationer og strik, har jeg opdaget, at der er en lang række andre temaer, som skubber på og vil med ind i logbogen. Jeg håber ikke, at der bliver for stor genreforvirring herinde på web-matriklen - så må du lige give mig et prej :-)

Mange gode og grønne nytårshilsener fra tina


5 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig spændende med de ting du vil blogge og flashe herinde, det glæder jeg mig til. Nyt pust, nye indfaldsvinkler og nye tendenser :)

  SvarSlet
 2. Du finder da også de sejeste ting! Tak fordi du deler. Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer fra dig i 2012.

  SvarSlet
 3. Fede billeder...jeg følger med uanset genre og tænker stadig mht. den udfordring. En skønt nyt år til dig med masser af positiv karma...knus

  SvarSlet
 4. Hvor er I simpelthen bare søde! Tak :-)

  - og jeg glæder mig helt vildt til at se jeres 2012-billeder!

  SvarSlet
 5. Det ser superfedt ud. Du må også skrive noget om de der der planter blomster på triste steder. Jeg kan ikke huske hvad de kalder det... garden bombing? Men fedt er det i hvert fald. Godt nytår! Glæder mig til at læse mere om dette i det nye år.

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina