søndag den 4. december 2011

Broderet street-cuteness

Jeg har længe gået rundt om broderi-grøden, som man siger. Sidst jeg broderede, var jeg en lille purk, som broderede efter mønstre, hvor det var markeret i farver, hvor jeg skulle sy.

Men hvad skal jeg brodere nu? Jeg vil rigtig gerne igang, fordi jeg forestiller mig, at det er lige så meditativt som at hækle og lige så sjovt som at tegne, hvor motivet langsomt dukker frem.

Indtil nu har jeg holdt mig til at blive super-inspireret af en af mine yndlingsblogs: feeling stitchy. I dag linker de til Stitchalicious aka Jacinta Lodge. Og jeg tror da nok lige, at jeg har fået ekstremt meget lyst til at købe det her grafittimønster i hendes etsy-shop:


Prøv lige at tjekke det her babytæppe:


Så tak til feeling stichy for deres indlæg. Hvis du også er hooked kan du søndagshygge dig på Stitchalicious blog og facebook.  


5 kommentarer:

 1. Wow det er fedt, men man skal da ligge inde med en god portion tålmodighed for at give sig i kast med sådan et projekt, glæder mig til at se om du gør det. :-)

  SvarSlet
 2. HEP HEP ... synes klart at du skal springe ud i det, for FOR DÆLEN hvor er det bare nice!!
  ... ligesom din dejlige blog, iøvrigt. Er glad for at jeg lige faldt over den i lidt blog-surf-rus!
  Kommer helt sikkert igen, og satser på at vinde din giveaway! ;-)
  Ha' en lækker onsdag aften!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hej Frøken P - Ja, ikke, jeg synes også idéen er superfed! Jeg glæder mig også til at se, om jeg rent faktisk gør det :-)

  Hej Jane - Dejligt med lidt heppekor - jeg bliver jo endnu mere fristet nu :-) Blog-surf-rus er generelt superfedt! Stort velkommen til, du er mere end velkommen.

  SvarSlet
 4. SÅ flot. Hvem der bare kunne det der! :-)
  Inspirerende blog du har. Glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 5. Hej Mette - tak skal du have. Du er mere end velkommen :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina