søndag den 19. maj 2013

Kolonihaveglimt uge 20Så er der nye kolonihaveglimt. Det er fordelen ved gråvejr. Så kommer jeg ikke ud i haven, men får kigget lidt på mine billeder og min blog. Så her er lidt pinsebilleder.

Læsning i den fantastiske bog Naturens Spisekammer af den skønne Annette Eckmann medførte, at der blev spist ristede mælkebøtteknobber og skvalderkål. Og så har jeg fået anskaffet mig nogle nye haveredskaber. Godt nok er der et skur spækket til tagspir med alt muligt. Men det er mange år siden, at der har boet havenørder. Så der er mest alt muligt og ikke så meget der-er-lige-dén-jeg-har-brug-for.

Jeg hækler stadig. Lige nu mest på en uldplaid på nål 10. Jep. Sådan en sag som mange hader. Sådan en rigtig tung en. Lige præcis sådan en, som jeg har savnet hele vinteren, når jeg lå under min lette uldplaid og hopfrøs. Det er et fedt projekt. Alt andet end en evighedsplaid. Grand Prixet i går gav en hel bane. Og hey, hvor fedt var det ikke lige, med det Grand Prix. Jeg er kæmpefan. Og nu kommer det til DK igen. Nice.

Inde i min stue er der stadig spirring. Alt vokser og gror og jeg har ingen anelse om, hvordan i alverden jeg skal få det udenfor i jorden. Så indtil videre er det husplanter. Skvalderkål og mælkebøtter i kolonihaven. Fennikel, agurker, tomater, squash, kamille, anisop og citronmelisse i lejligheden. 


Lige da jeg troede, at jeg havde vundet så meget, at jeg ikke kunne vinde flere giveaways, så opdagede jeg, at jeg også havde vundet Dorte Kvists nye bog: Byhaven - Kål, kartofler og kærlighed. Perfekt pinseregnslæsning. Kan bestemt anbefales!Du kan stadig nå at være med i min giveaway med hele 3 vindere (meget passende synes jeg selv, nu jeg har vundet så meget på det sidste). Deltag lige her.

KH
tina

PS. Flere kolonihaveglimt ...


14 kommentarer:

 1. Ahhh, for nogle skønne billeder, halleluja for gråvejr en gang imellem så vi kan få et glimt af alle de spændende ting du går og hygger med:))

  SvarSlet
 2. Jeg læser også "Naturens spisekammer" lige nu og synes den er meget inspirerende. Hvis jeg når det vil jeg finde nogen af de sidste blomstrende hvidtjørn og lave te. I vores kolonihave høster vi asparges og rabarber lige nu - og en smule spinat som jeg såede i efteråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det lyder spændende med hvidtjørne te! Fantastisk at I faktisk kan høste noget - men jeg skal ikke klage, jeg høster jo både mælkebøtter og skvadderkål :-)

   Slet
 3. Bliver det mere sommeragtigt end dette...tror jeg ikke. Skønne billeder :-))

  SvarSlet
 4. Jeg har også lige læst den bog, og den kan varmt anbefales. Sikke nogle dejlige kolo-billeder...god pinse til dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjov, den bog er åbenbart must-read, hvis man hedder Gitte (se ovenfor :-)

   Jeg er også vild med den, virkelig informativ og velskrevet!

   Slet
 5. Lækre lækre glimt. Lyder som en absolut skøn Pinse - og tillykke med bogen. Det er da lige dig! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ meget mig, du har helt ret :-) og tak.

   Slet
 6. Ej tillykke med bogen, skøn gevinst. Hvor ser det dejligt og hyggeligt ud i dit kolonihavehus! Woot hvor det brager derud af med dine grønne vækster, det er så dejligt at følge hvordan det hele vokser dag for dag! Ha en dejlig uge, klem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det vokser og vokser, så jeg næsten må skære mig fri fra agurkernes fangarme :-) Dejlig uge til dig også!

   Slet
 7. Altså. Der ser så max mega top hyggeligt ud i forårssolen!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina