torsdag den 9. maj 2013

Guld-fugl og andre kupSamlet pris? Treogtredive danske kroner.

Jeg har været til loppemarked på et torv lige ved min nye kolonihave. 

Egentlig var det hele lidt for uoverskueligt. Meget hyggeligt. Med snobrødsbagning og boder overalt. Men også ret støjende og overvældende. Så jeg gik mere uopmærksomt rundt end jeg normalt ville. Indtil der var en Holmegaardsvase, som jeg lige måtte have op. Men jeg ville ikke betale dyrt for den, så jeg satte den igen. Lige indtil damen sagde: "Du kan få den for en 5´er". 

Okay, så. Og så var jeg ligesom i gang.

For lang tid siden så jeg porcelænsfugle som den på det øverste billede og blev helt forelsket. Så jeg blev mega-glad, da den lå og pippede i en af boderne. Manden ville også sælge mig nogle hæslige ællinger til en ti´er stykket. Han syntes de passede sammen. Sådan nogle sælgere elsker jeg. De aner ikke, at der mellem alle deres "helt ens fugle" er guld-fugle, som jeg raskvæk ville betale 100% mere for. Jeg håber, at jeg kan finde guld-fuglen en mage!

Den visne hortensia blomst har jeg ikke købt. Den kom flyvende en dag. Jeg blev så glad, og jeg købte mig en levende. 

Men nattefrosten tog Hr. Tensia. RIP.

KH
tina6 kommentarer:

 1. Engang var jeg med til at holde et loppemarked. Det var på mit gamle arbejde på en produktionsskole, hvor der var blevet samlet ind i laaang tid.
  Mit værksted skulle stå for den lille butik med de særligt gode ting ; )
  Der i blandt var 2 smukke fugle og for sjov skrev vi at de kostede 6-800 kr. pr. stk. - husker det ikke præcist - vi grinede helt vildt da vi satte de helt urealistiske priser på... de blev ikke solgt, men STJÅLET!!
  Sommetider tænker jeg på om vi var med til at sætte en trend i gang ; )

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig - det der kolonihaveliv - det lyder altså skønt!!! Jeg har netop bestilt en af de små fine fugle på nettet - blot til en noget anden pris end det du har givet.....men jeg måtte eje den :-)

  SvarSlet
 3. @snullemor: Hvor er det en sjov historie! Tak for den!

  @finurligefinesser: Vil det sige, at jeg kan købe den en mage i en butik helt uden at skulle trevle samtlige loppemarkeder igennem sommeren over?

  SvarSlet
 4. Loppemarkeder er altid et hit...nogle gange kan man jo finde guld hihi. Hvordan ser dit nye hus ud ?

  SvarSlet
 5. Anonym7/13/2013

  Jeg har altså ikke helt lært at elske de fugle :( har selv købt to men nu bliver de altså snart sat til salg, så hvis nogen er interesserede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh la la, jamen det kunne jeg snildt være interessert i :-) Send endelig et foto og en pris til tichtachen @ gmail punktum com.

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina