søndag den 12. maj 2013

The mountains are still doing fine


Fine streger fra Carmel Seymour. Egentlig var det hendes akvareller med natur og mennesker, som fangede mig. Men så fandt jeg hendes blyantstegninger, og det er så dem, I får her. 

Men hendes naturbilleder er et must see. Jeg har samlet nogle af de fineste på pinterest her - selvom de i stemning passer meget bedre ind her.


Noget af det, hun virkelig kan, er, at arbejde med meningsfulde temaer og sætte titler på sine værker. Fra oven: 1 The Mountains are Still doing Fine, 2 Infinity, 3 Little rituals fra serien protection og 4 A Walk with a Park (linker også til interview med Carmel Seymour). Men det har jeg slet ikke lyst til at skrive om, for stregerne skal tale for sig selv. Så nu skriver jeg bare, at på tirsdag skyder jeg en give away igang. Bare så du lige ved, at du skal tage dagen fri :-)KH
tina3 kommentarer:

 1. Wow. Altså. Hold nu op de er fede og titlerne lige i øjet! Tak fordi du deler og udvider min horisont. God uge. Jeg tager fri tirsdag ;-)

  SvarSlet
 2. Anonym5/13/2013

  Årh Nøøøøjh hvor er de fine!!! Årh! Må straks tjekke de andet du linker til, ud.... Du er en sand tingfinder. Og skattefinder. Og skat. Bare sådan I dig selv. Og så føler jeg mig jo pænt ramt af øverste billede... Og har derfor lige investeret 40 kr i den der Fengswaaaaaaaj-bog du anbefalede, af samme grund. Tak for dig, Tina. Du gør verden bedre.

  SvarSlet
 3. @Liv: Jamen altså, selv tak. Fedt at jeg ligefrem kan udvide din horisont - det er mig en stor fornøjelse! Og dejligt at se, at du tager dagen fri og deltager i min lille konkurrence. Den er jo netop lavet til trofaste, skønne læsere som dig :-)

  @JegVedGodtHvemDuEr: Du er en skat! Jeg ælsker at du kan skrive kommentarer på min blog igen. Den er ikke det samme uden dig! Og rødme og kilden i maven over de søde ord. De gør mig glad! Glæder mig til at lave Fungswaaaaay i praksis

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina