onsdag den 22. maj 2013

Grønne hørebøffer og agurkeliv

I dag er en hestebønne og en agurk kommet til verden i min vindueskarm.

I dag er jeg også for træt til at tage til min gode vens kandidatfest. Selvom der er mange sociale arrangementer, som jeg ikke kommer til, så synes jeg stadig, at jeg har nogle helt vildt seje venner, som får uddannelser, børn, villaer og ægteskaber i vildskab de her år. Som er i GodaftenDanmark og ALT for damerne og bare seje i deres eget liv. Jeg hepper helt vildt. Også selvom jeg ikke altid selv har overskud til at være der, når der skal fejres.

Jeg kan snildt blive ramt af nag og mismod, når jeg godt kan blogge, men ikke orker at bevæge mig til fysiske, sociale begivenheder. Men der er virkelig stor forskel på at tale med en ny agurk og skrive lidt om det fra sofaen og så være i et rum med mange nye og gamle bekendtskaber. Skriver jeg mest til mig selv. For mine venner og familie ved det godt. Det er migselv, som kæmper den kamp fra tid til anden. Men hvis jeg ikke var på bloggen af dårlig samvittighed over godt at kunne det, men ikke kunne socialisere som jeg kunne engang, så var det først for alvor surt.

Jeg sidder og får lyst til, at der fandtes stille-fester. Sådan nogle fester, hvor man ikke snakker sammen. Men bare er der og danser og spiser og smiler og griner. Måske må nogle gerne larme. Men det skal også være okay at have neon-grønne hørebøffer på, som lukker al lyd ude. Sådan nogle som babyer har på, når de tager på festival. Måske skal jeg bare have mig sådan et par. Og så et skilt på maven: "Jeg er ikke sur eller baby. Jeg har bare brug for ro".

Nå, men I kan lige hilse på de små, nye, grønne tingenoter. En bønne, en agurk og en fjeder. Hvor agurket er det ikke. Agurke-fjedere. Jeg er vild med dem. Virkelig. Også selvom jeg er en skurk, der gør livet svært for agurkerne, fordi de ikke får noget at slynge deres fangarme omkring. I stedet bliver de darlings på bloggen. Det er da også en slags agurkliv. Here goes:


Nok om planter. Nu til musik. Alle sange fra 90´erne holder big time. Voldhørte jeg dem dengang, elsker jeg dem stadig. Sådan er det bare. Især i regnvejr. Fx den her, som jeg lige har klippet ind til jer. Do not read beauty magazines, they will only make you feel ugly. Hvad andet har man brug for at vide?


Egentlig skulle jeg trække nogle vindere i dag. Men spændingen trækkes lidt endnu, så du kan stadig være med, indtil jeg får taget mig sammen til at lege lykkens materalistiske pamfilius.

KH
tina


3 kommentarer:

 1. Næe se hvor en fin lille agurk. Den bliver spændende at følge - og til sidst smage! : )
  Kendte slet ikke musikvideoen. Tak for tippet. Meget meget inspirerende.

  Og jeg er måske nok ikke til fester hvor man ikke taler sammen - men jeg tror vi er mange der er blevet væk fra sociale arrangementer (måske ikke så tit) fordi vi ikke orkede det der sociale-noget. Og vennerne er der jo uanset! : )
  Smil fra Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Totalt mikro-agurk! Øj, kendte du den ikke? Den kørte på repeat i nordjylland hos mig :-)

   Og tak for gode ord - du har ret.

   Stort KH og smil
   tina

   Slet
 2. Anonym5/29/2013

  Så fint skrevet! Tak for dig og for at du deler... Og som Liv skriver - så er vi her jo! Kh Anette

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina