torsdag den 23. maj 2013

Besøg af selvstrik

Så har jeg fået trukket vindere i min giveaway med selvstrik. De skønne ladies meldte sig på banen superhurtigt og er glade. Det er fedt, jubii!

Selv havde jeg besøg af Elisabeth fra selvstrik for lidt tid siden. Vi havde længe talt om at mødes, men jeg skulle vinde en giveaway hos hende, før det gav sig selv. Så Elisabeth kom forbi, dyngvåd af regn (at kalde det forårsregn kræver, at regnen er lun, så det nægter jeg at kalde den). Med sig havde hun en My Big Tea teapot fra eva solo. Og en gave med garn i! JUHU! Pima-bomuld. Så kender man sin modtager. Jeg er skudt i bomuldsgarn og pima'en er overdrevet lækker.


Jeg fik også den fineste, hæklede fingerring. CUTIE. Og en håndfuld garnprøver. Superfedt. Især for en som mig, der har svært ved at net-shoppe, fordi jeg i udpræget grad er til hands-on. Jeg skal mærke og se farverne foran mig. Faktisk kan alle bestille dem fra hendes shop. Rigtig god ide, hvis du spørger mig.

Mens hun var her, kom vi til at tale om forskellen på bomuldskvaliteter. Jeg har et par grydelapper, som min farmor har lavet, for jeg ved ikke hvor mange årtier siden. Og så et par som jeg lavede sidste år. Farmors står spot-less. De er lidt falmede, men garnet har ikke et fnug. Mine egne? De er totalt fnuldrede og nussede - og er vel at mærke kun blevet vasket et par gange. Min holdning er helt klart, at det slet ikke kan betale sig at bruge timevis på at hækle eller strikke i et skod-garn, som så viser sig ikke at kunne stå distancen. Desværre er jeg stadig så ny i faget, at jeg ikke kender så mange garner endnu, og derfor er prøvekanin hver gang, jeg bevæger mig ud på nyt land.

Hvad har jeg så af planer med pima-bomulden? Jo, jeg vil hækle en bikini-overdel. Jeg har samlet nogle forskellige muligheder her på pinterest. Jeg er ikke i gang endnu, men det er vel noget med to trekanter og en snor. Agtigt.

Føler jeg mig egentlig ikke lige nu, som de der læger, som får sponsoreret dyre middage og ferierejser så de helt uden at opdage det selv, får os alle på de samme piller fra medicinalindustrien? JO! Og jeg er vild med det! Bare keep it coming - lækkert garn, som jeg så slet ikke kan lade være med at skrive om. Faktisk har jeg - ligesom de heldige vindere - også fået et gavekort til selvstrk-shoppen, så jeg skal også have hevet nogle nøgler hjem. Uhm. Cashmere. Pima. Yaku. Uh.

KH
tina


2 kommentarer:

  1. Lækkert med lækkert på! Intet mindre : )

    SvarSlet
  2. præcis! lækker lækkert. lige som vi bedst kan lide det :-)

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina