onsdag den 22. maj 2013

Og vinderne er...

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

Jeg har trukket tre heldige ud af 131 lodder i hatten. Nummer 25, 33 og 76 har vundet. Men det er jo bare tal. Hvem er de mennesker dog? Jo, det er dig og dig og dig.

Jeg kan ikke finde mail-adresser på nogen af jer - og hos Mette M kan jeg kun finde en google-profil, så jeg ved ikke, om du har blog eller ej. Anywho: Send mig jeres mail-adresser, så er jeres gevinst næsten i hus.

Når jeg har jeres adresser, så får I en mail fra Elisabeth om, hvordan I indløser jeres gavekort på 100 kroner + fri porto. Såeh, god fornøjelse med at hive ned fra hylderne i selvstrik-shoppen.

Hvis ikke du vandt, kan du stadig med fordel tilmelde dig selvstriks nyhedsbrev. Så får du tilbud om portofri-dage og info om nye garner og grej.

Stort tak til alle der var med. Og for d´n det var svært ikke at lade jer allesammen vinde - jeg mener, alle har jo ret til garn!

KH
tina


5 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg dog bare helt utroligt heldig!
  Jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne :)
  Min e-mail adresse er: PernilleKoustrup@hotmail.com
  Jeg er simpelthen bare så glad så glad :)

  SvarSlet
 2. tillykke tillykke til alle 3 heldige vindere : )

  SvarSlet
 3. Huuuuraaaaaaaaaaaa - sikke en dejlig dag det er i dag!! Tusind tak Tina for denne skønne give away - ved at det bliver svært og virkelig dejligt at vælge garn :-D Min mail er mette@madvig.dk (en blog er under udvikling i mit hoved - så den kommer snart - nu har jeg jo snart nyt garn at vise frem!) SKØNT :-D
  Mange virkelig glade hilsner,
  Mette M

  SvarSlet
 4. JJAAAAA! første gang jeg vinder en giva away, og det er en perfekt premie!

  Min mailadresse er: smnypedersen@yahoo.dk

  mange tak for det!

  -sara

  SvarSlet
 5. Juhu, hvor er det fedt, at alle vinderne blev så glade - og ovenikøbet får lykkeønskninger. Dejlig dag!

  @Pernille, @Mette, @Sara: Jeg har sent jer alle en mail - og @Mette M, du må endelig give lyd, når din blog er oppe at køre, så vi andre kan kigge forbi og se, hvad du finder på.

  Uh, håber I bliver rigtig glade for præmien og at jeg får at se, hvad I vælger og laver - nysgerrig? MEGET! Men vigtigst: Rigtig god fornøjelse på selvstriks hylder.

  KH
  tina

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina