mandag den 3. december 2012

Hæklenåle er dumme

Undtagen de der hæklenåle, som ligner nogle, som dem fra Fjell & Fritid og Spejdersport har fået produceret i asien ud af resterne fra produktionen af deres karabinhager, så har jeg ingen fornuftige hæklenåle, hvor tallet, der angiver størrelsen, ikke bliver slidt af i brug. Ingen.

Hvorfor?

Hvorfor kan hæklenåle ikke være lige så kløgtige, som de her lækre strikkepinde (som så selvfølgelig også lige er øko og produceret af dansk bøgetræ og vindmøllenergi og hvis numre med garanti aldrig nogensinde bliver slidt af og som aldrig nogensinde har gjort eller kommer til at gøre noget grimt mod nogen):

(køb her: meraki - læs mere her hos Trine Kok)

Eller den her:

(wool and the gang)

Hva´?

Hrmph
tina


PS. Nu hander det er jo om numre på hæklenåle. Men jeg kom til at skrive ordet "farlig"sammen med ordet "strikkepind". Så jeg fik også lige lidt til at tilføje, at faktisk synes Grækenland at strikkepinde er meget farlige, så man må ikke have dem med i sin håndbagage. Heller ikke hvis de er økologiske. Eller lavet af dansk træ. Men det må man gerne, hvis man flyver til USA. Læs (helt utroligt meget) mere om sådan noget her.2 kommentarer:

 1. og ved du hvad?! Jeg har engang spurgt Wanell - dem med Meraki's strikkepinde, om de lavede hæklenåle og de fortalte at de havde haft en mand, men han var død uden at lære hemmeligheden fra sig...
  Håber de kommer med nogen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj hvor vildt, han har simpelthen taget opskriften med sig i graven! Det bliver pludselig sådan helt mytisk og julespænende: Er der nogensinde nogen, der finder hemmeligheden? Kommer der nogensinde lækre hæklenåle til verden igen?
   Håbe, håbe :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina