mandag den 26. maj 2014

Farvevalg og harlekinshåndklæder


Jeg elsker at sammensætte farver. I tilfældet med mine harlekinshåndklæder, så gik jeg benhårdt efter nogle kombinationer, som passer til mine yndlingsviskestykker. Ja, sådan nogle har jeg. Der er åbenbart den vildeste hausfrau gemt (sådan ret synligt) inden i mig. Og hun elsker køkkentekstiler. Fordi de skal bruges hver dag. Jeg synes længe nok, at hæklede håndklæder har haft et noget blakket ry og er blevet gemt allerbagerst i køen af hækle-kendisser ude i de sommerhuse, som heller aldrig er nået at blive malet hvidt og fået et strejf at nyt nordisk. 


Uden den direkte inspirationskilde havde jeg aldrig (som i virkelig aldrig) rakt ud efter den røde farve. Ikke fordi den er rød, men fordi den er varm-orangerød. Meget langt fra den køligt-blårøde, som engang var min favorit (så meget at jeg havde et par røde briller, jo jo), så længe var på hattehylden og nu så småt er kommet frem hos mig igen. Stort hjulpet på vej af, at køkkenlågerne i mit kolonihavehus er røde. Ligesom køkkenbordet og stolene. Og se så er vi tilbage ved køkkenet. Så måske jeg ligepludselig har lavet en endnu mere rød stak håndklæder. Hvem ved. I hvert fald har jeg en ny mønsterkombination på trapperne (hvilket jo betyder engang i løbet af de næste par år).


KH
tina

PPS. Her er spørgsmål og svar ang harlekinshåndklæderne.
PPS. "Alt" om harlekinshåndklæderne.


11 kommentarer:

 1. Super fede kombinationer og kan godt forstå hvis du er vild med de viskestykker... De er er da super seje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Men altså, seriøst …. viskestyks-fetish :-D

   Slet
 2. Jeg synes nogle gange, at det kan være rigtig svært at sammensætte farver. Så det er en super idé at lade sig inspirere af noget, der allerede ser fedt ud. For det er nogle gange som om, at det jeg synes ser fedt ud, når jeg holder garnnøglerne sammen, slet ikke ser fedt ud, når jeg hat hæklet eller strikket færdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, der er kæmpe forskel på et nøgle garn - og garn som er hæklet op i mønster. Man kan virkelig blive overrasket - både positivt og negativt :-)

   Slet
 3. Super flotte farver. Hvad er det for noget garn du har brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Desværre kan jeg ikke give dig farvekoder. Jeg har brugt en skønsom blanding af hvad jeg nu havde liggende.

   Slet
 4. Anonym5/28/2014

  De er så flotte dine håndklæder.

  SvarSlet
 5. Årh men jeg elsker dine designs, din farvesammensætning og din grundighed som altid ender i top-lækker udførelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. og jeg elsker dine kommentarer, Liv. De gør alting meget bedre. TAK!

   Slet
 6. Dejlig side du her har tak for kik hilsen sonja hjemmeside: www.muttis-strikkehule.dk

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina