tirsdag den 10. juni 2014

Pink i det grønne


Sidste år var det en fast tradition med kolonihaveglimt her på bloggen. Nu er sæsonen i fuld gang igen, så selvfølgelig følger glimtene med. 

Denne gang med havens nye pryd: en Black Lace, som lige nu blomstrer. Egentlig skulle jeg klippe blomsterne af, så den kunne bruge krudt på at danne rødder og vokse sig stor. Men hvem kan nænne det?! 

Og så en stikling jeg har fået af skønne Rachel Søgaard. Den har været længe undervejs - men nu begynder den faktisk at gro. 

Og så en hæk der skulle klippes - efter streng påtale fra foreningen. Så det blev den. Nu ser den så bare maget mærkelig ud, fordi vi ikke pt har nogen nabo, som også kan klippe sin halvdel. Sådan kan regeloverholdelse give nogle meget mærkelig resultater. 

Og så lidt pink sky - damn det var en lækker solnedgang her den anden dag. 

Og til allersidst: hende som er skyld i, at jeg kom til tasterne. For hun sagde, at hun savnede bloggen. Så nu kommer hun oven i købet selv på den. Med sin fine, fine mave, der bærer på en lille yndlingsdreng. Smukkere bliver det ikke. 

KH og solskin fra tina7 kommentarer:

 1. Dejlige billeder :)

  SvarSlet
 2. Dejligt med skønne glimt! Er vild med at kigge med i kolonihaven!

  SvarSlet
 3. Uh smuk er den, Black Lace. Kunne være jeg skulle forsøge mig igen, selvom Black Beauty heller ikke er værst. Håber du har nydt det skønne pinsevejr og glæder mig til vi ses snart igen :-)

  SvarSlet
 4. Anonym6/11/2014

  Årh... søde du. Dejligt indlæg. Og tak fordi du kom til tasterne igen ;-) (Om end jeg sikkert bliver skældt ud for at ha neglelak på med en gravid mave. Til mit forsvar er det noget der skulle være ugiftigt. Og det sker meget sjældent.. ) Tak for dig og for din blog og din skønne æstetik. Jeg er vild med det hele!

  SvarSlet
 5. Åh jeg har da også savnet kolonihaveglimtene. Så tak til kvinden med maven for at presse på :o) Lækre billeder - som altid :)

  SvarSlet
 6. @Mette: Tusind tak!

  @Myminmy: Åh, det er jeg så glad for. Og nu skal du jo selv ud og have meget mere jord. Jeg kommer til at savne tanken om, at du er lige her på Amagerøen. Men kors hvor bliver det spændende!

  @Sidsel: Det er den - og du kan få en stikling anytime! Og glæder mig også rigtig meget til at ses igen. Yay!

  @AnonymeAnette: Ha ha, altså, den neglelak var en af grundende til, at jeg slet ikke kunne lade kameraet ligge. Så fin med kjolen. Og maven. Tak for dig.

  @Liv: Ååååååhr, tak Liv!

  SvarSlet
 7. Anonym6/20/2014

  This is a topic which is close to my heart... Many thanks!
  Exactly where are your contact details though?

  Also visit my site; goji berry onde comprar

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina