lørdag den 14. juni 2014

En helligdag i kreativt selskab


Okay, gæt typen af arrangement hvor der løber garn fra samtlige kurve og tasker? 

 

Det var en meget tidlig helligdagsmorgen, da jeg sad i metroen og blev fragtet afsted til Kreativt Selskab. Da jeg stod på, havde jeg spottet en anden, som havde med en kurv fyldt med garn. Men vi stod ikke af samme sted. Dels forundret dels utrolig glad for, at jeg ikke var den eneste krea-nørd på færde sådan en tidlig helligdagsmorgen, gik jeg hen mod Rock'n'roll Hausfrau for at mødes med en håndfuld andre IG/blog-folk. Men he, hun var der selvfølgelig - vi var bare stået af på to forskellige stationer. Og det var nu også dejligt - så må jeg vente på World Public Knitting Day på at se garn overalt. Også tidligt om morgenen i metroen. (Og hey, eventen starter faktisk i dag og foregår i Haderslev, Grindsted, Hillerød, København  - og sikkert mange flere steder. YAYH!). (Og hey hey, når de skriver "Knitting", så mener de selvfølgelig også hækling. Og broderi. Og knipling. Alt med garn).


Knipling og broderi er præcis grunden til, at jeg var begyndt at følge Rock'n'roll Hausfrau - og altså pludselig var tilmeldt en omgang Kreativt Selskab. Selvom jeg har blogget i over 3 år, så har jeg aldrig været til blogtræf. Faktisk havde jeg indtil for nyligt kun mødt andre bloggere, når de tilfældigvis befandt sig hos min lokale yndlingsgarnpusher Rasmilla. Det er ikke særlig krea-blog-agtigt at være sådan stavnsbundet til sin sofa og ikke hele tiden være til blogtræf. Men nu er tiden faktisk kommet, hvor jeg er blevet så standhaftig, at jeg godt kan se mig selv være til et arrangement med mange folk, uden at skulle ind og lure den på sofaen eller simpelthen bare knalde panden i bordet af træthed og overstimulation efter et par timer.

Så totlat succes på så mange punkter. Et par af dagens højdepunkter: Piratnissen (som ikke er blogger. Endnu) kunne ikke hækle, da hun kom. Jeg satte hende igang og lærte hende de mest basale teknikker - og wrrrooooom, siden har hun ikke set sig tilbage og det er væltet frem med hækling på hendes Instagram-profil. Ret vild og fed oplevelse. How To Do Fashion kunne virkelig godt hækle - tjek lige det nederste foto. Hun var ved at lave hynder til haven. Awra, et lækkert mønster!

Men altså, bordet rundt lavede folk de fedeste ting - og det var så lækkert at snuse rundt i Rock´n´roll Hausfraus broderier og kniplerier. Super inspirerende. Hvis du ikke allerede kender dem, så får du lige et link til alle deltagernes blogs: howtodofashiondenlillaelefantkreahjoernetbrombaerstrikpiratnissenbymissberniepoetenogstinemorsyslerier OOOG selvfølgelig dagens skønne vært:  Rock'n'roll Hausfrau.

TAK!

KH
tina

13 kommentarer:

 1. Årh sådan noget gad jeg så gerne noget mere! Synes bare aldrig der sker noget i Aarhus ;-) god weekend. Klem Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjarmen, måske du selv skulle prøve at invitere hjem på din lille altan. Tror hurtigt du kunne fylde den med rare godtfolk ;-) Knus

   Slet
  2. Ha ja, specielt fordi der er plads til to personer - tre hvis man ikke går så meget op i at sidde ned :-D

   Slet
 2. Hvor ser og lyder det bare hyggeligt!

  SvarSlet
 3. sjov lille historie med metroen.
  I ser ud til virkelig at have hygget jer !

  SvarSlet
 4. Selv rigtig mange tak, Tina! Det var så hyggeligt at have dig med! Jeg håber, at vi snart ses igem.
  Kh A

  SvarSlet
 5. Årh hvor fedt altså! Godt du tog afsted. Og sikke en dejlig oplevelse.
  Selv blogger gennem 6 år endnu ikke noget blogtræf ;o)

  SvarSlet
 6. Dejligt indlæg og skønt at du kom afsted og har energien til det! Håber at vi en dag mødes blandt bloggere eller måske hos smukt brugt eller den nye blomsterbutik ;)

  SvarSlet
 7. Ejj det lyder så skønt. Sådan at blive fyldt helt op på kreakontoen!

  SvarSlet
 8. Anonym6/16/2014

  Der går noget galt, når jeg forsøger at kommentere... Noget med login - eehhh. Nå, men jeg prøvede bare at sige: Juhu for garn, og at du snakker på bloggen igen:-) Og giver du en hæklelektion i kolonien en dag i løbet af sommeren? Jeg er ved at være klar. Hækling kan noget med mønstre og farver, som bare er lidt mere omstændeligt i strik.

  SvarSlet
 9. Det var rigtig hyggeligt at møde dig :) Jeg synes det var en fantastisk dag!

  SvarSlet
 10. @Anita: MEGA!

  @Sine: Det var simpelthen så sjov. Jeg kunne lige så godt have sat mig ved siden af hende i metroen fra start :-D

  @Astrid: Tusind tak for så skønt et arrangement - og vi ses snart igen: jeg har meldt mig til RYA-workshoppen :-D

  @Liv: ha ha, ja, jeg ved godt at blogejer og blogtræf jo ikke nødvendigvis hænger sammen. Man kan sagens være ROCK alligevel!

  @Myminmy: Så dejligt! Ved du hvad? Det håber jeg virkelig også. Hvis ikke lige pludselig, så ender jeg med at invitere dig på kaffe i kolonien :-D

  @Tanker fra Anker: Præcis! Lige præcis!

  @Natskygge: WUHU -første kommentar fra din nye blog. Yayh! Og ja, det gør jeg! Du skal jo også ud og se, hvordan vores indkøb arter sig - og have en aflægger af Gourmet, hvis det ikke er for sent :-)

  @Carina: I lige måde! Og det synes jeg virkelig også - virkelig godt selskab! Vi må snart mødes igen.

  SvarSlet
 11. Wuhuu - det var sådan en dag og givende dag! Lærte at hækle, mødte de sødeste mennesker og måske jeg også laver en blog. Nu vil jeg hækle dine smukke viskestykker. Ses snart. Hilsen Piratnissen

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina