mandag den 12. maj 2014

... Jeg sidder og drømmer om steder at bo. Drømmer mig tilbage til steder jeg har boet før. Hvad der var bedst, og hvad der er vigtigst nu. Finder billeder fra min franske altan i kollektivet på Østerbro. Kommer ellers nogen gange til at tro, at det med at jeg elsker ting der gror, er nyt. Men det er noget værre hjernespind. For jeg har tusindvis af fotos af blomster. Lige nu vil jeg bo på Sydfyn. Og der skal være have til. Og så vil jeg til Bali. Og til Holland. 

Nå, jeg drømmer videre og bladrer i mine tusind fotos. Hvis ikke I hører fra mig igen, er jeg enten druknet i dem eller er rejst til et land, hvor der er store lejligheder og huse, som man kan bo i uden at være megarig og stifte gæld. Sådan nogle steder som er smukke og skramlede på samme tid. Helt uden glittede nye køkkener. 

  

6 kommentarer:

 1. dejligt at du drømmer om planter istedet for glitrende køkkener- det tror jeg man får mere glæde af et eller andet sted :-) nej : rettelse jeg tror nogen gør- andre har det sikkert omvendt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja, du har da ret, det er en smagssag ...

   Slet
 2. Haha, du er skøn Tina. Vi har et hus til salg på sydfyn, med en skøn dejlig gammel have til ;-)
  Kh.Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det anede jeg ikke! Giv endelig et link til en boligside. Lige for tiden sidder jeg og googler løs efter godser, som udlejer boliger. Sådan en dejlig ikke-helt-så-forpligtende måde at afprøve husdrømme. KH tina

   Slet
 3. Hvis du ender på Sydfyn i shabby-chic bondehus med gammel, tilgroet have med mos på græsset, gynge i træet, vilde blomster og lyst til bare tæer. Så kommer jeg i min shabby-chic camper og besøger dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jajaja! Jamen, nu bliver jeg jo nødt til det :-D

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina