lørdag den 3. maj 2014

Fra får til garn


Mit Kamera har været væk. Helt og aldeles væk. Lige indtil en overnattende gæst skulle sove i sofaen, hvor det så havde gemt sig mellem hynderne som en anden piratos. Så nu er kameraet og jeg på banen. Det sidste jeg har nået at få i kassen var fra en yogaweekend i Dyssekilde på Sjælland. Jeg boede på Røjlegården, som har får gående ude på marken - så selvfølgelig skulle jeg have uld og skind med hjem - solgt af ejeren som stod i en sweater strikket i selvsamme uld fra hendes helt egne får.

Jeg bliver glad helt ind i maven, når jeg bliver mindet om, hvor kort der kan være fra får til sweater. Og hvor langsommelig processen er, med uld som gror frem på fåret en tot græs af gangen. Og hvor stort et knoklearbejde det også er, for dem som arbejder med dyrene og dem der klipper og garver. På den måde passer det meget godt med den langsommelige hækling og strik for enden af kæden.

Og hey, mon der egentlig overhovedet stadig er nogen som hænger ved herinde? Jeg har altid haft nogle perioder, hvor jeg blogger mere end andre. Men nu er instagram jo kommet til i mellemtiden. Nå, men jeg bliver i hvert fald ved med at blogge. Jeg skal bare lige igang igen. Jeg har et kæmpe parti ting og sager og betragtninger, som jeg skal have forbi linsen og herind. Men nu er jeg igang igen og det er totalt yippeliyippyay!

Og hvis der stadig er nogen, som læser herinde, så håber jeg, at du er kommet fremragende ind i foråret og har fået dig selv med i farten for det er jo eksploderet i år.


KH
tina

PS. Er du vimmer det her ser udt til at være en sponsoreret reklamepost, men det er det altså ikke-nikke-nej.


13 kommentarer:

 1. Jeg er her endnu ! :-) Mette

  SvarSlet
 2. Jeg er her også stadig.

  SvarSlet
 3. Godt, at du fandt kameraet :D Hah! Og i sofaen af alle steder - men det lyder som en hyggelig weekend du havde dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt! Jeg var faktisk ved at gå lidt i koma - måtte nemlig undvære det hele sommeren i 2013, fordi det var til reparation. Så har siddet i sofaen og været ret trist. Lige ovenpå kameraet :-D

   Slet
 4. jeg hænger ved !

  SvarSlet
 5. Måske jeg skal lede efter mit kamera samme sted :-) ...

  SvarSlet
  Svar
  1. JUHU - du er her også stadig :-) Altså, min kæreste havde foreslået mig at lede alle de umulige steder - som fx køleskabet. Jeg var sådan: "som om at jeg er sådan en, der kunne finde på det". Men det var jeg jo så på en måde. Pøj pøj med at finde det. Virkelig!

   Slet
 6. Gisp! TÆNK hvis kameraet var væk-væk! Godt du fandt det igen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. HALVANDEN måned var det væk! Overvejdede sågar at købe et nyt :-) Håber din bror blev glad for sit!

   Slet
  2. Oh shit! Han blev så glad, så det var perfekt :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina