onsdag den 8. maj 2013

Nyt om kommentarer


Nu er det slut. Slut med at man skal have en blog for at kunne kommentere på min blog. Nu er der fri fest for alle igen.

Der vil fremover være kommentarmoderation på alle indlæg ældre end 30 dage. Dvs at hvis du kommenterer på de indlæg, vil din kommentar først være online, når jeg har siddet i kontroltårnet og godkendt det. Siden de russiske spam-robotter typisk kaster sig over ældre indlæg tror jeg, at det er en god vej. Yayh!

Hønsene på billedet? Om det er jer? Nej da :-) Jeg har fundet dem ude i kolonihaven, og de vil bare gerne hilse på.

På det sidste har jeg været helt vildt heldig og vundet hele 4 give aways. FIRE! Det er helt crazy. Der kommer mere om det senere. Også om besøg fra selvstrik og om kolonihaven og om hækling og om alt muligt. Men først: en lur!

KH
tina


7 kommentarer:

 1. Smart, det har jeg da også lige ændret hos mig! Jeg er så træt af de spam kommentar der bliver lagt på de samme tre gamle indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var præcis, hvad der også skete hos mig! Fedt at du kan bruge tippet :-)

   Slet
 2. ej 4 det er altså unfair. Jeg tror de der give aways er total aftalt spil for det kan da ikke passe at man kan være så uheldig som mig og aldrig nogensinde vinde noget! Eller er det Give-away guden der er imod mig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Giveaway-guden. Gisp, vidste slet ikke at sådan en fandtes! Er sikker på at du også pludselig vinder - og så går det sikkert helt amok, ligesom det pludselig gjorde for mig :-)

   Jeg afholder snart en giveaway med virkelig gode vinderchancer, så hvis du ofrer lidt til guden inden da, kan det jo være, at du er heldig ;-)

   Slet
 3. Sikke da nogle skønne høns - og en seriøst ordentlig prioritering med luren først! : )
  God dag! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Men oh, det er også mit svageste punkt, du fanger mig på. jeg er meget dårlig til at tage en lur, når jeg trænger til det. Men det forpligter jo, når jeg skriver det herinde!

   Skøn aften til dig også.

   Slet
 4. Ja du siger noget... det er typisk ældre indlæg! Godt gennemskuet ; )

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina