lørdag den 31. december 2011

Et hint - og lidt musik til årets sidste dag

I går lavede jeg det billede, som er mit eget indlæg til min nytårschallange (som du i øvrigt sagtens kan nå at være med i). Lige da jeg var færdig, gik jeg hen til min computer, hvor en playliste på youtube spillede. Det her billede, var det første jeg så :

 
Det er faktisk meget, meget sjov, hvis man ved, hvad der er på mit 2012-karma-foto. Men, det er jo ligesom kun mig der ved det - endnu. Men jeg lader hintet stå.

Imens kan du høre en anden sang af kunsteren, som også ligger musik til ovenstående klip. En total ørehænger:


Det er Gotye featuring Kimbra. Jeg er pjattet med sangen og det super simple set-up. Sjovt nok bruger de trekanter i malingen. Er det bare mig, eller er der piblet trekanter og harlekinstern frem på alle slags design? Jeg har diskuteret det med en af mine venner. Jeg sagde, at trekanterne er den nye ugle. Men han mente nu ikke, at en trekant er et dyr. Og det har han jo helt ret i.

Og til 2011 har jeg kun at sige: Soon you are just somebody/ that I used to know...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina