onsdag den 7. december 2011

Herfra hvor jeg står/

/kan jeg se mig omkring/til alle sider/. Står? Ej, okay. Sidder. Eller ligger. En halsbetændelse har slået mig omkuld. Ikke et par dage men hele den sidste uge. Men jeg er vist i bedring, for jeg kan fx ikke lade være med at se, om jeg kan tage fotos med min nye mobil og lige bluetoothe dem herind på bloggen:


Yeha. Det lykkedes - og selvom billedkvaliteten overlader en hel del til fantasien, så kan du her se, at min skønne veninde har givet mig Cottage Town-huse i fødselsdagsgave, som nu er kommet med posten. Nærmere bestemt "Lily og Rose's Houses".


Når jeg ikke går ned og tømmer postkasse, så sidder jeg i min oplader (aka småborgersofaen) og hækler på min plaid. 

Og siden maccy hele tiden er ved min side, har jeg faktisk oplevet en del ting. Fx har jeg set sidste afsnit af både BH90210 og friends. For første gang i mit 30+ lange liv. Det er da noget af en bedrift. Og så har jeg for første gang i mit liv bestilt dagligvarer på nettet. Ikke økologiske grøntsagskasser fra lokale landmænd men pulverkaffe, frostsuppe og vaskepulver (og nå-ja, rittersport og marcipan-is). Halleluja, I like! Min anbefaling går hermed ud til alle singler i DK, som ligger og gufler i opladere med hævet hals og selvmedlidenhed. Få maden bragt ud. Så føles det en lillebitte-tiny-smule lidt mindre ensomt og alene at ligge der.

Når nu jeg var så godt i gang med at taste cifre fra Onkel Dan ind på Maccy, så røg der også lige en bestilling afsted til favoritshoppen Yarnfreak. Så udover en masse nyt og lækkert garn (glæd dig, Annette...) har jeg en hæklenål til det zpagetti, som jeg fik i fødselsdagsgave. Og en clover-hæklenål som jeg har bestilt, simpelthen fordi profferne her i krea-blogland er så vilde med den. Men åh-altså, hvor er den ikke særlig smuk. Men jeg arbejder på at få et godt forhold til den.


Jeg var så heldig at være en af dem, som fik et par 70'er memoryspil-kort med i handlen - lige mig!


Og nu står spørgsmålet helt åbent: Er det i virkeligheden tarotkort? Eller englekort? Og i så fald, hvad vil jokeren og de nyoptrukne gulerødder fortælle mig? Piv-åbent, står spørgsmålet.

Snøft og host fra tina i opladeren, som ikke kan vente på at blive så frisk, at jeg kan komme på posthus, så Design Á la Camara og Smillasmor kan få deres gaver!


3 kommentarer:

 1. Tusind tak for din søde kommentar og i lige måde. Jeg glæder mig også til at følge med inde hos dig:

  SvarSlet
 2. ØV din stakkel...også du er ramt af den fæle virus. Spændende med det garn. Rigtig god bedring ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Karen - Jamen selvtak og tak :-) Du er mere end velkommen, dejligt at have dig her :-)

  Hej Rav og krat: Tak skal du ha - ja, den er godt nok fæl den virus. Jeg er sådan ok igen, men den fæle hals vil ikke rigtig falde til ro. Tak for omsorgen, det varmer og hjælper helt klart :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina