onsdag den 14. december 2011

Når kaffetørsten er størst...

Det var en regnfuld og kold tirsdag i går. Jeg havde besøg af en veninde, som jeg ikke havde set i lang tid. Med sig havde hun det fineste, nyeste skud på stammen af døtre. Det krævede jo en god kop kaffe. Men ak. Der var ikke så meget som én kaffebønne i køleskabet. Men pludselig ringede det på døren. Det var posten. Og gæt engang hvad han havde med? Julekaffe! Jeg havde været så heldig at vinde just coffee julekaffe fra June med den skønne blog VanFlittig. Og tænk engang, den kom frem lige præcis frem, da vi havde allermest brug for det! Se dét er et sandt juleeventyr - især for en kaffeelsker som mig. Og det er virkelig en lækker kaffe. Uhm! Tak, June!


4 kommentarer:

 1. He he....så var det held i uheld, at jeg var så lang tid om, at få den sendt ;-)

  Dejligt I nød den.

  K.H June

  SvarSlet
 2. Det var nemlig helt perfekt! Og det er altså virkelig en god kaffe- jeg er sågar kommet i julestemning... Så tak igen :-)

  KH tina

  SvarSlet
 3. Nogle gange er verden bare et dejligt sted!!
  Og der findes intet som en god kop kaffe!

  SvarSlet
 4. Ja, og jeg må virkelig sige, at mit nye blogliv gør verden endnu dejligere :-) Dejlig dag til dig! KH tina

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina