fredag den 24. januar 2014

Kolonihavesang og farmer-drømme


Dommedagstrommerne har længe spillet: instagram får blogs til at ligge øde hen. Men jeg er slet ikke enig. Instagram gør det bare sjovere at være blogger. Mere dynamisk. Men app-spillet Hay Day! OH MY! Seriøst. Det er det fedeste (men nu er jeg heller ikke typen som slår mig op på at have en sofistikeret spil-smag). Jeg er ikke sådan helt sikker på, at jeg nogensinde rigtig får tid til at blogge igen.


Mens jeg høster korn og venter på at den virkelige kolonihave-farm-sæson starter igen, har jeg fundet kolonihave-udgave af strikkesangen. Det er det sjoveste - hør den, hør den:


Nu må jeg løbe. Jeg skal både nå at lave aftensmad, malke køer OG se X-faktor. Uh, perfekt fredag aften… Hav en god en af slagsen.

KH
tina3 kommentarer:

 1. Yay for Hay Day! Er seriøst afhængig.....

  SvarSlet
  Svar
  1. JUHUUU, jeg er ikke den eneste! I går gik jeg og nynnede ude i køkkenet. Pludselig opdagede jeg, at det var kendingsmelodien til Hay Day. Jeg er jo fuldstændig hjernevasket :-D

   Slet
  2. Hahahaha det tager jeg også mig selv i nogle gange! :'D

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina