mandag den 3. februar 2014

Lovelink: Hæklede overdele fra PhildarJeg elsker hæklet tøj. Måske fordi det er lidt sværere at få hæklet tøj til at lykkedes, end det er med strik. Strik er elastisk og let. Hækling bliver hurtigt fast og uelastisk. Men især fordi, at når hækling så lykkes, så er det så ekstremt lækkert. 

Derfor er der også lidt ekstra skattejagt over at finde flotte, hæklede modeller. Sådan nogle der ikke er en hæklet kæmpe-granny med stropper eller et rent flæsehav. Faktisk er det en af mine største passioner er at finde designs og designere, som holder 100% og som rammer mig. I låve it! 

Her er et af mine nyeste fund. Det er Phildar Design Team, som har nogle ret sprøde modeller. 

Billede 1: Veste n°7 PhildarLige en detalje fra den øverste trøje: 


Billedet er lånt hos Phildar og viser, hvordan kombinationen af forskellige stingtyper gør hele forskellen. Yummi.

Der er meget mere fra Phildar Design Team på ravelry. Via linket overfor kommer du direkte til deres hjemmeside. Phildar er helt nyt fra mig. Og jeg har desværre absolut ingenting at tilføje. For alt er på fransk - inklusive opskrifterne. Ak og suk. Der går nok et par år, før der er fransk-kurser kun målrettet hækling. Sådan nogle kurser, hvor man helt springer over at lære at købe en croissant ved bagen og en steg hos slagteren, men hopper direkte til halve stangmasker og bobler. Men når det kommer, så er jeg den først tilmeldte.

Du kan finde meget mere inspiration og mønstre på min pinterest opslagstavle, som er helt spækket med lækre fund på hæklet tøj

KH
tina

PS. Dette indlæg er ikke sponsoreret og er et rent lovelink, fordi jeg ikke kan lade være. 

PPS. Der er stille her på bloggen for tiden. Af flere grunde. Det kommer I til at høre mere om. Men for nu havde jeg mere lyst til at dele nogle fede fund end at skrive om mig selv. 


8 kommentarer:

 1. Fed hækling der.... Venter lige på at niecen og svoger får lært mere fransk, så kan de oversætte.... I øvrigt så blev dine sammenrend billeder behørigt beundret på vores væg for leden.... Dejligt, jeg glæder mig over dem alle tre dagligt... I øvrigt glæder jeg mig til at følge dit glimmer fyldte nye år, det må gerne drysse lidt herover også:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, helt perfekt! Så har de også noget at arbejde frem mod :-D

   Og hvor er jeg glad for at høre, at du stadig er glad for sammenrendet på din væg. Det gør mig så glad at vide, at de hænger trygt og godt hjeme hos dig.

   Der er glimmer til os begge og mere til!

   KH
   tina

   Slet
 2. Anonym2/04/2014

  Haha det er nemlig den type sprogkurser vi har brug for :-)
  Fede modeller du har fundet frem og en god beskrivelse af hvorfor hæklet tøj er fedt. Hertil kan man tilføje at hvis man elsker tekstur, så er hækling vejen frem - man får jo det hele forærende!
  Knus Sidsel

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes yes yes, virkelig god og vigtig tilføjelse. Listen er jo i virkeligheden uendelig lang. Fx er jeg nærmest hver dag glad for, at man ikke behøver hjælpepinde - det er jo en gave :-D

   Knus lige tlibage fra tina

   Slet
 3. Fede ting. Især det første billede er da fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - den er jeg også helt i svime over :-D

   Slet
 4. Den gule jakke, suk den er fin! Jeg håber du er ok?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig så fin - jeg er ret vild med de store bobler/popcorn som knapper…

   Og ja, hvor er du betænksom! Jeg er bestemt ok - men det svinger stadig helt vildt, hvor meget energi jeg har på kontoen, så jeg kan stadig tage nogle ordentlige dyk. Men så er det jo en gave, at der er folk som dig ude i verden. Tak :-)

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina