mandag den 4. juni 2012

Mit liv fortalt i atlasJeg er faldet over et Lademanns Rejseleksikon over Danmark. 

Vi havde et magen til i famliens Mazda 626, da jeg var lille. Er min far mørkhåret med skæg? Ja. Kan min mor tale i timer om fortrinligheden ved højhalsede bomuldstrøjer? Ja. Havde jeg en gul regnjakke? Tja, det kan jeg faktisk ikke huske, men som du kan se på billedet, så har jeg en nu :-)

Jeg har spraymalet en bunke rammer, som jeg har fået af min mormor for snart mange år siden. Min plan er, at indramme dele fra danmarkskortet, som har betydning for mig. Sådan en slags familievæg med atlas i stedet for fotos. 


KH

8 kommentarer:

 1. Anonym6/04/2012

  Spændene ide !

  Vi havde det selvsamme atlas i mor og fars orange kasse lada, som vi har kørt danmark tynd i. Der er jo ingen grund til at køre udenlands når vi nu bor i sådan et skønt land citat mine forældre ;O)
  Gul regnjakke jep den havde jeg også, og sidst men ikke mindst kunne man løfte måtterne i bunden af bilen og se vejen ;O)

  SvarSlet
 2. Fantastisk bil! Jeg kommer til at tænke på de fly, som filmer under flyvningen, og så viser det på tv-skærme. Jeres kasselada var da SÅ meget foran dens egen tid :-D

  SvarSlet
 3. Virkelig god idé! Min søster vil så gerne ha et gammelt kort over bornholm (som hun har et særligt forhold til), måske jeg bare skal finde en gammel kortbog og nuppe bornholm og putte i en lille ramme :-)

  SvarSlet
 4. Anonym6/04/2012

  Ej, hvor er det smart! Har og indrammet nogle steder i danmark, det er sjovt at få noget ud af de gamle kort. Ha en dejlig aften.

  SvarSlet
 5. @Maria: Du kan da også lige skrive mig din adresse, så kan jeg lægge Bornholm i en kuvert til dig :-)

  @monsterscircus: Dejlig aften til dig også :-)

  SvarSlet
 6. Eeej hvor er det sødt af dig, det vil jeg rigtig gerne! jeg kan ik lige finde din email?

  SvarSlet
 7. tichtachen snabela gmail punktum com

  :-)

  SvarSlet
 8. Anonym6/12/2012

  Hvor er det, som grøn og ny læser af disse blogge, hjertevarmende at læse hvor søde I er ved hinanden!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina