søndag den 7. juli 2013

Kolonihaveglimt uge 27Mit kamera er gået i stykker. Bum. Nok er jeg maskinstormer og ser altid sådan noget gennem meget farvede briller. Noget ala: "Ahj, helt ærlig, sådan noget møj-teknik. Det var aldrig sket i gamle dage med film-rulle-kamera. Der gik mine kameraer da aldrig i stykker". Men helt ærlig, det gjorde de virkelig ikke! Det her har allerede været til reparation en gang før. Ejh, det er nu ikke sådan helt rigtigt, kan jeg høre manden i Photographica sige. Det skulle bare lige have en software-opdatering. Maskinstormeren gentager for effektens skyld: Software-opdatering. 

Hjamen. Skulle det nu være smart. Digitalkamearer burde hedde NemKameraer. Eller SmartKameraer. Bare som advarsel. Så man ligesom er forberedt på alle bivirkningerne, som følger med herligheden. 

Nå. Det var faktisk ikke for at komme med himmelvendte øjne, at jeg satte mig for at skrive her på bloggen. 

Det var faktisk for at få lov til at sidde og drikke portvin søndag aften. Jeg er helt mørbanket efter træning her i kolonien - først Power Garden Trash Workout (noget med op og ned og frem og tilbage med mange ton ukrudt til en grønt-container), så Move Other Peoples Trash To Your Kollonihave To Make It Your Treasures (noget med endnu en amagerhylde og store blomsterkrukker og en lille dimmer i porcelæn der minder mig om en anden dimmer i porcelæn, som jeg gerne vil vise jer, hvis ikke mit kamera altså skulle fikses og derfor lige nu bare ligger i savasana og gasser sig). Den slags. Nå ja, og så har jeg fjernet 3 trillebøre ukrudt fra min forhave. Det behøver en eller anden smart feng shui ekspert ikke kommentere på. Basta.

På trods af de teknologiske udfordringer, har jeg kunne skrabe et par fotos sammen. Rosen er det eneste blomst i et 7 meter langt blomsterbed. Men der er høstanemoner på vej. Uh, jeg glææææder mig! Garnet er varekombinationen i en sweater, jeg er ved at hækle. Jeg er vild med den, faktisk. Og ærten er en købeært. 

Nå, nu er jeg portvinstræt og smutter igen. 

Håber du nyder sommersolen!

hej hej

tina

PS. Flere kolonihaveglimt ...


14 kommentarer:

 1. Kære Tina. Jeg giver dig fuldstændig ret, det var ALDRIG sket i gamle dage ;-) Mit kamera er også på randen af sammenbrud. What, det klarede ikke engang en tur til stranden. De er så sarte de smartcams.. Det lyder som om den kolo giver næring til både mennesker og planter. Skønt!!

  Elsker portvin, så skål!

  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. SartCams! Det er lige, hvad de er :-D

   Og ja, det er faktisk lige, hvad den gør, den kære kolo. Spot on.

   Skål, kære Mette.

   Slet
 2. Dejlig glimt fra din uge :)

  SvarSlet
 3. Skål! Dejlig workout :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skål - ja, vil tro du kender øvelserne :-)

   Slet
 4. Jeg mangler glimt af dit tæppe ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I know! Det er noget rod med det kamera. Status er at jeg er ved at sy det sammen (altså tæppet). Det tager noget tid. Men mon ikke der pludselig er tæppeglimt herinde. Det tror jeg :-) Er du gået i gang?

   Slet
  2. Fedt! Glæder mig til at se.
   Nej, jeg regner med at forkæle mig selv med garnet om 14 dage, når jeg har overstået det marked jeg skal på. Så trænger jeg vist til at lave noget til mig selv :-)

   Slet
  3. Det lyder som en rigtig god plan!

   Slet
 5. Ahh, for den da - krydser arme, ben og hele molevitten for at det ikke sker - føler man sig ikke helt forkert? Jeg kunne faktisk bedre undvære min mobil end kameraet. Håber det snart er tilbage i tip top stand. Lyder som nogle dejlige timer i kolonihavehuset håber du nyder det hele og sommeren!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er præcis sådan jeg har det - helt forkert og bar. Faktisk har jeg fundet mit gode gamle film-rulle-kamera frem. Glæder mig helt til at bruge det lidt tid :-) Håber også du har en fab sommer! KH

   Slet
 6. Øv, sikke noget med kameraet. Håber snart at du får det tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det håber jeg også. Det kræver dog, at jeg liiige får det indleveret først ;-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina