mandag den 15. juli 2013

Dragørhavn før regnOg  væltede regnen ned på Dragør Havn!  

For en god ordens skyld er den smukke kvinde på billedet ikke mig, sagde hunden. Men en kær veninde på aftentur med mig og Dragør. I øvrigt var det netop efter denne aften, at mit kamera satte ud. Måske syntes det, at det havde gengivet skønhed nok for nu.

Lige om snart tager jeg et par dage til Svendborg med et styk dejligt mandfolk (som lige nu får saken galt i halsen - for hey, han har da aldrig før været nævnt på bloggen. Lige undtagen den indirekte gang hvor jeg var tæt på at rode ham ud i noget snavs med at posere nøgen - kun med en blå, hæklet hue på toppen). Nå, men det, jeg vil spørge om, er, om du kender nogle steder, som er specielt fine i Svendborg og omegn? Og her tænker jeg nok især på smukke parker, hemmelige genbrugs- eller garnbutikker og specielt fine kaffeslaberassteder på nærliggende øer?

KH
tina13 kommentarer:

 1. Jeg har været der en enkelt gang. Og der sejlede jeg med en eller anden trist båd ud til en ø ,hvor der er et stort gods eller sådan noget.
  Selve sejlturen var fin og hyggelig :-)
  Her kommer et link til visit Svendborg.

  http://www.visitsvendborg.dk/svendborg/visitsydfyn

  SvarSlet
 2. Glemte lige at skrive at det er fine billeder fra Dragør havn.
  Jeg var der i lørdags i skønt vejr. Men jeg har ikke billeder med så fine kontraster som dem du har af den neon farve op mod en tung grå himmel :-)

  SvarSlet
 3. Hmm det er ikke en trist båd men en turist båd . Jeg har problemer med mine U er lige for tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, jeg nåede ellers at få mange fine billeder på nethinden af en lille, trist båd. Lyder interessant med sådan en lille udflugt. Det må jeg lige huske. Og tak for link og de pæne ord - det var et voldsomt flot scenarie, som naturen fik frembragt. Tit kan uvejr noget, som solskin ikke kan helt på samme måde :-)

   Slet
  2. Så googlede jeg lige lidt og her er slottet som vi besøgte. Den lille båd sejlede lige ud til øen med stop mange steder i øhavet .
   http://www.visitsvendborg.dk/danmark/valdemars-slot-gdk663891

   Slet
  3. Tusind tak! Det vil jeg tjekke ud!

   Slet
 4. Meget betagende og smukke billeder. En medtaget havn på den gode måde. Måske kameraet fik regn?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - en medtaget havn er dejlig at arbejde med! Jeg har overvejet muligheden. Synes dog jeg fik pakket det hurtigt og sikkert væk...

   Slet
 5. Herlige billeder, - god tur til Svendborg!

  SvarSlet
 6. Super lækre billeder.
  Øv, det er så ærgeligt når ens ting går i stykker, især kameraet. Håber at det kommer til at virke igen.
  Hav en rigtig god tur til Svendborg.

  SvarSlet
 7. Lækre billeder! Håber Svendborg stornydes! : )
  Sommerhilsen fra Liv

  SvarSlet
 8. for ca. 10 år siden havde svendborg den bedste minigolfbane vi nogen sinde har prøvet. jeg ved ikke om du har børn men kan også være sjovt uden!

  SvarSlet
 9. Sikke nogle smukke billeder!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina