mandag den 1. april 2013

CC #1: Det lykkedes - jeg udvider!


Jeg har holdt det hemmeligt et stykke tid. Først skulle det hele falde på plads. Så faldt det på plads, men jeg kan stadig ikke helt forstå det. Men den er god nok. Jeg har nu en kolonihave! Et lille, tiny hus med en lille, tiny have.

Den lader jeg lige stå et øjeblik! Jeg har trods alt ønsket mig en kolonihave i cirka 15 år. Så det er pænt stort for mig...

I 30 days of Creative Challenge er farven for i dag rød. Tror jeg har haft en periode med alle andre farver end lige netop rød. Eller hey, jeg havde da et par røde briller engang. Det er da ret rødt! Men jeg husker det også som, at det var ret sjov, fordi jeg aldrig ellers gik i den farve.

Anyways, det, der er sjov, er, at den gennemgående farve i mit nye hus er rød. Der er røde vinduer. Der står et gammelt, originalt køkken. Med røde låger. Der er linoliumsgulv på badeværelset. I rødt. Der står det fineste linoliumsbord. Med rød bordplade. Så jeg kan godt selv se, hvor det bærer hen. Et helt nyt forhold til farven rød.

Jeg har ledt og ledt efter noget rødt at fotografere til dagens udfordring. Jeg fandt skibsnissen med den røde hue og dens tro følger, T. Ampon. De står og holder øje fra et skib, som min far har bygget til mig. Måske det skal med ud i kolonihaven, egentlig.

Okay. Men altså, den helst store nyhed: Det lykkedes. Jeg er haveejer. Det er for vildt.

KH
tina19 kommentarer:

 1. Hold nu op!! Hvor fedt!! Tillykke :) Jeg har netop sat frø til forspiring i min vindueskarm - til min nyttehave. Men min store drøm er også en kolonihave :)

  SvarSlet
 2. Wow, HVOR ER DU HELDIG!!!!!! Jeg ville elske et kolonihavehus, de er så hyggelige, men desværre findes de ikke i den del af landet hvor jeg bor :-) jeg glæder mig rigtig meget til at se dit nye hus, tillykke med det!!!!

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke tillykke. Hvor er det STORT. Og så tilmed rødt! : )
  - ih hvor skal du hygge i den kolonihave. Altså hvor fedt for dig! Stort smil herfra, Liv

  SvarSlet
 4. Hvor må det bare være fantastisk ! Tillykke ! Rød er en krafrfuld farve ,)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haps! Det har jeg taget til mig - du har ret. Det er også kærlighedens farve. Den får helt sikkert også lov til at blive, så vi kan blive venner.

   Slet
 5. Weeeeee YES!!! Hurraaaaa sikken en fed nyhed :D jeg får helt lyst til at danse rund med armene over hovedet på sine vejne! Fedt fedt fedt Tina STORT tillykke med den lille græsplet!

  p.s. nu er det ikke en aprilsnar vel? (eller aprilsnegl som min mellemste kalder det) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, nix, det er ikke en aprilsnegl! Tag endelig en dans eller to eller tre. Tak for den sødeste hilsen og heppekor!

   Slet
 6. Tillykke glæder mig til at se billeder:-) Det må være fantastisk når sådan en drøm går i opfyldelse.

  SvarSlet
 7. Ej hvor stort!! Tusind gange tillykke! Jeg har også været kolonihaveejer, og det er bare ganske særligt :-) Glæder mig til (forhåbentligt) at følge lidt med på sidelinien.

  SvarSlet
 8. Anonym4/01/2013

  Tillykke Tina - en have er en gave ;O)

  SvarSlet
 9. Anonym4/01/2013

  Tillykke, tillykke! Hvor mon du er havnet? Vi var i haven i dag, men vandet løber først når frosten går af jorden.
  Med en have er der lykke til et helt liv (i hvert fald om sommeren) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er landet på Amager - små 30 min på cykel fra min lejlighed (og fra Rasmilla :-) Jeg havde ellers indstillet mig på, at jeg skulle ud til dig og dine, men så var det rigtige sted der pludselig, og så sagde jeg haps! "Når frosten går af jorden". Det udtryk har jeg straks taget til mig i mit helt nye have-ordforråd :-)

   Slet
 10. Hvor er det bar sejt!!! Kæmpe tillykke med det! Jubler på dine vegne og kan lige forestille mig hvor vidunderligt og hyggeligt det blir med dine fantastiske puder og kreationer! Stort tillykke!!!

  SvarSlet
 11. Tillykke ed haven. Hvor dejligt for dig - og så lige op til foråret, hvor de grønne fingre rigtig kan udfolde sig :)

  SvarSlet
 12. WOW så lykkedes det for dig et kæmpe tillykke skal lyde herfra Hvor ligger det skønne fristed hvor du skal nyde sommeren ?
  Tænker at mange flere krea projekter nu kan blive realiseret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gjorde det! Stadig uvirkeligt - men meget virkeligt samtidig. Mit lille hus ligger på Amager - tæt på bondegårde, skov og fælled.

   Slet
 13. Wow! Jeg er helt blæst tilbage af alle jeres skønne lykønskninger! De varmer helt vildt - jubel og dans på mine vegne, det er virkelig stort. I er skønne, tak :-)

  Jeg får nok ikke lige svaret jer hver og en, men hver en kommentar gav mig det største smil!

  KH
  tina

  SvarSlet
 14. Hvor skønt - selvom jeg slet ikke kender dig (i hvert fald ikke IRL) så er jeg rigtig glad på dine vegne. Det blir så godt for dig. Glæder mig til masser af billeder fra dit nye frirum med højt til loftet.

  KH Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at høre, tusind tak! Højt til loftet. Det er lige hvad der er. Himmelhøjt :-)

   Det er noget af det, som er så fantastisk ved at have blog. At mennesker jeg aldrig har mødt IRL, kan blive glad på mine vegne (og jeg på jeres/deres) :-)

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina