tirsdag den 23. april 2013

CC #23: silver


Okay. Sølv er dagens farve. 

Det minder mig om et lysegråt halstørklæde i merionuld, jeg har fået lavet færdig. Egentlig bare en stor, strikket fletning. Den er også fin som smykke. Statement smykke kalder nogle det vist. 

Måske får jeg taget nogle billeder, så man kan se, hvordan det ser ud på. Måske ikke. 

Men noget man kan se er, at der er kommet blå blomster op overalt i kolonihaven. Bunkevis ved hækken - dem på billedet foroven, som jeg ikke ved hvad hedder, men fine, det er de. Der er også blå i plænen (forneden). Det ligner små stedmoderblomster. Ihhh, det er så fint!

I øvrigt var der hul på vandrørene, da vandet blev åbnet. Det har jeg fået fikset. Nu er der bare en udendørshane, som ikke vil stoppe med at dryppe sådan ret meget. Så nu synger vi i kor: "ko-lo-nisten hun har altid travlt, i sit lil-le hus".

KH
tina

4 kommentarer:

 1. Lækkert tørklæde - og øv at jeg endnu ikke er kommet med på farvebloggingen, men måske gør det jeg lettere forsinket ;-)
  Og hurra for spirring og blomstring i kolonihaven. Hvor er det fantastisk og livsbekræftende. Glæder mig til at høre SÅ meget mere om dit lille helle!
  God onsdag! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork ja, du kan sagtens nå at være med - jeg er også ret forsinket mange dage, men det er jo bare for sjov :-D

   Det er nemlig helt vildt livsbekræftende. På sådan en helt down to earth-agtig måde (hø hø). Fedt med support, tak, der skal ogå nok komme meget mere, når der først bliver så varmt, at jeg rigtig kan være derude længere tid af gangen.

   Skøn onsdag til dig også!

   KH
   tina

   Slet
 2. blomsterne på de to øverste billeder er scilla (http://da.wikipedia.org/wiki/Skilla), og det nederste billede er af violer, kunne være martsvioler men der er en del der ligner hinanden meget. fin blog i øvrigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Violer! Hvor fint! Det er som om, at jeg endnu bedre kan lide blomsterne, når jeg ved, hvad de hedder - så man kan kalde dem ved rette navn, når man går og hyggesnakker med dem, du ved :-)

   Tusind tak for info og for roser!

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina