torsdag den 25. april 2013

CC #25: Kelly Green og Hæklet Græsplaid

Jeg er ved at hækle et gemmetæppe. Sådan et tæppe til at nappe med på græsplænen, når det egentlig er for varmt, men hvor det er rart, at have noget over sig.

Ideen til tæppet stammer fra en yogaferie i Grækenland, hvor jeg lå i højt, højt græs:
 

Jeg er også inspirereret af sådan nogle jeg-er-helt-inde-i-naturen-og-hygger-med-moder-jord-billeder, som jeg har samlet på en opslagstavle på pinterest her.

Fx det her fra Dan-ah Kim på etsy:Jeg har gang i noget blankt vævegarn, som gør det ud for saftspændt græs. Farven på fotoet her er alt for lys, så det er ret misvisende. Tænk mere ala billederne ovenfor.Lige nu ligger projektet stille, fordi jeg ikke helt ved, om jeg skal fortsætte i det mønster, jeg er startet i, eller om jeg skal ændre lidt - sådan plante et træ der kaster en ordentlig skygge over dele af tæppet. Jeg ved det ikke. Det ligger lige til overvejelse.

Når tæppet bliver færdig, og jeg fremover lige skal overveje noget via en lur, så kan jeg komme til at ligne en lille græstue ude på plænen. Det kan jeg godt lide tanken om. Man er en lille mulvarp så, eller sådan en af dem her tegnet af Oliver Jeffers:
Alt det her fik jeg skrevet, fordi dagens farve er Kelly Green. Anede ikke at en farve hed det. Men som stor BH 90210-fan, er det en gave at få sådan et navn til en af mine absolutte yndlingsfarver.

KH
tina


3 kommentarer:

 1. Hvor det et gennemtænkt tæppe. Man glædes ved at lave den. Og bagefter vækker den gode tanker. Jeg spændt på hvad du bliver enig med dig selv om

  SvarSlet
 2. Skøn grøn farve og skønt mønster.... elsker grøn!

  SvarSlet
 3. Manner hvor er det en fin grøn farve. Wiki'ede lige green, og er du svedig, der er mange forskellige slags grøn. Det tænker man alligevel ikke lige sådan over til hverdag :)

  Dejlig illu. Den kendte jeg slet ikke. Tak :)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina