lørdag den 13. april 2013

CC #13: Neon pink


Neon-pink var den farve, som jeg uden at tænke over det, valgte som farve på mit logo her til bloggen for halvanden år siden. Jeg er stadig ikke træt af den. 

Selvom jeg er lidt træt af, at programmet, jeg lavede min header i, ikke eksisterer længere. Og den computer, jeg lavede headeren på, brændte sammen, før jeg fik lagt den rigtige størrelse billede ind. Jeg har ikke længere filen. Så nu har jeg bloglands mindste header. Som tror den er en blinkende lysreklame. Det hygger jeg mig lidt med. For faktisk er jeg alt for perfektionistisk til at se gennem fingre med det. Men det går faktisk fremragende... Ingen ny header foreløbig.  

Fotoet er fra et af mine yndlingsmarkeder i Berlin. Nogen havde malet en dame med en blomst. I neon pink. Hun ligner helt vildt meget sådan nogle damer, som jeg selv plejer at tegne, så det var som en lille hilsen til mig. Meget hyggeligt. 

Resten af månedens indlæg med 30 days of Creative Challenge

KH
tina


7 kommentarer:

 1. er vild med Blogvilles mindste og mest pinke header! også damen. hun er dejlig! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, er du virkelig? Sejt nok! Den bliver heller ikke lavet om foreløbig. Måske aldrig :-D

   Slet
 2. Jeg er helt pjattet med din header, den bringer altid smilet frem.

  SvarSlet
 3. Jeg tilslutter mig d'damer ovenfor. Jeg har da aldrig tænkt over, at den ikke var med vilje.

  SvarSlet
 4. kan ikke andet end give de andre ret, så fin og så passer den super godt til mobil visning ;) glæder mig til at følge din 30 days of Creative Challenge, har selv en kørende med en veninde pt..

  SvarSlet
 5. Fed challenge, som du har gang i :)
  Kunne være jeg skulle tilføje dig min blogliste :)

  SvarSlet
 6. Hjamen altså. Alt er godt med den header, virker det til. Det er jeg virkelig glad for. Den bliver nemlig slet ikke anderledes foreløbig :-D

  @klipogkogekust: Tak, det er også mega sjov - og du kan sagtens nå at være lidt med, hvis du vil. Og klart jeg skal i din blogliste, det vil være en fornøjelse! :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina