mandag den 8. september 2014

Fest: nej-tak. Ro: ja-tak


En af de allerstørste gaver jeg har fået af at blogge er, at jeg er faldet helt til ro med ikke længere at være en fest-monkey. Det var jeg engang. Det er jeg ikke længere. Og det er helt i orden. Og lige så langsomt, så kommer den gamle dame, som altid har boet inde i mig, ud. Hun hækler, tegner, strikker, graver i haven. Nu hvor hun er ude, har jeg opdaget, at hun slet ikke er gammel. Det var hun kun, da hun var indeni, og jeg faktisk var lidt flov over hende. Hun har lige præcis min alder. 

KH 
tina

PS: Illustration Lovelink: KelseyDavisDesign/etsy

6 kommentarer:

 1. Sikke en god beskrivelse af en følelse Tina. Og dejligt det faldt ud som det gjorde :)

  SvarSlet
 2. Ej, jeg er helt med dig på den der bølge! Det er helt sjovt at se, hvordan Agnes (min indre ældre dame, som altså faktisk er helt ung af sind) får alle de andre "ældre" damer til at komme ud af deres unge hylstre hos mennesker omkring mig. Nu snakker mine kollegaer om "strikkeklubber" og "staudeudveksling" - og Agnes har det bare alle tiders med at gå omkring i hjemmestrik og me-made og jord under neglene og hele "jeg holder af hverdagen" identiteten uden på. ^_^

  - Line / alleelskeragnes

  SvarSlet
 3. Anonym9/09/2014

  Nemlig!

  SvarSlet
 4. Smiler, forstår hvad du mener :-)

  SvarSlet
 5. Åh, jeg er også på vej ned af den sti - i en alder af 25. Men det var også på tide. Jeg har altid vidst, jeg har en gammel sjæl :)

  SvarSlet
 6. Hvor kan jeg kende det. Jeg har bare ikke behov for at være en festabe mere - om det virkelig er alderen eller ro, ved jeg ikke, men det er dejligt at have det sådan.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina