tirsdag den 11. november 2014

Kugletæppe & navnehjul


Kugletæppe. Sådan døbte jeg det meget hurtigt. Fordi det blev ret tungt - lidt som en kugledyne. Men siden det var tiltænkt et lille-bitte-nyfødt-menneskebarn, fortsatte jeg trofast, for de skulle eftersigende godt kunne lide, at blive pakket tæt og godt. Så jeg fortsætte. Selvom jeg mange gange overvejede at droppe projektet. For helt ærligt, hvem finder så på at hækle et baby-tæppe med bobler. På nål 3. Ja, nål tre! Men siden jeg begyndte på det, da jeg var et sted, hvor det var den eneste hæklenål der var, så var det sådan det blev. 

Det er for længst afleveret den unge verdensborger - der faktisk skal døbes på lørdag. Så nu synes, at tiden er inde til at få tæppet op på bloggen. 

Så her har i et par fotos fra processen. Først på Ingolfs kaffebar på Amager. (Hvor man i øvrigt kan dreje barnets navn, hvis man ikke selv kan vælge. Ret sjovt fordi den lille filur på det tidspunkt ikke havde et navn).  


Og så i egen have. 


Det helt færdige tæppe incl lille-bitte-baby-kærlighed kommer senere. 

På torsdag starter jeg en give away - den er blød og der er også oplevelser i den. Og så er der oven i købet gode vinderchancer. Uh, spændende! Så stay tuned, der kommer mere på torsdag. 

KH
tina


10 kommentarer:

 1. Ser rigtig dejlig ud. Og flotte farver. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Jette. Det føltes også som en fest med de farver!

   Slet
 2. Hvor er det flot! Og sikke en tålmodigshedprøve - det var godt du fortsatte for resultatet er da fantastisk!

  SvarSlet
 3. Det er virkelig flot! Og ret så imponerende, at du har siddet med det så længe på så tynd en nål. Der er pænt meget kærlighed i det tæppe. :)

  SvarSlet
 4. Fedt og skønt at give baby tæpper...

  SvarSlet
 5. det kan godt være at ikke mange finder på et babytæppe i bobler, men det er da virkelig flot.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare flot!

  SvarSlet
 7. Tusind tak skønne folk <3 Ja, virkelig en tålmodighedsprøve. Men en hyggelig en af slagsen

  SvarSlet
 8. Meget smukt tæppe i gode farver :-)
  Det lyder da godt, at det er lidt tungt, som en kugledyne. Og jo tyngden skulle få os mennesker til at slappe af og føle os trygge og sove bedre.
  Det kunne være spændende at høre hvad erfaringen med dit kugletæppe bliver :-)

  Aften hilsner fra Maria
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
 9. Super flot, men sikke et arbejde.

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina