søndag den 22. februar 2015

Hæklet bamsehue og en depressionsstreg


Nuuuurh! Cuteness overload! 

Hæklet babyhue i bamsemønster. Det er Sidsel Sangilds opskrift. I anledningen af AOH-messen hæklede jeg den op i nogle lidt andre farver, end de mere traditionelle brunbamsefarver. Og hey, den er da for cute.
 

Den er hæklet i garnet cinia (som snart udgår). Men opskriften er lavet på mål, så det er ikke så vigtigt, hvilket garn du bruger.

Opskriften kan købes i Sidsels biks - der hedder den Hæklet Bamsehue. 

Jeg har ført delt tegnserier om stress, depression og deres fætre og kusiner her på bloggen. Nu er vores allesammens Stinestregen på banen med den fineste stribe om depression. Jeg ved, at hun føler sig meget sårbar, ved sådan at dele ud af sig selv. Men en som mig, der kender det SÅ uendelig godt fra nærmeste hånd (migselv), bliver helt glad og varm om hjertet. For ligeså snart at det er tegnet af en anden, så findes det lige en lille smule mere i andres verden også. Det gør mig tryg. Og glad. Læs, se og mærk efter inde hos stinestregen selv (jeg er nemlig holdt op med sådan bare lige at låne folks billeder, det har jeg haft en noget loose omgang med her på bloggen tidligere. Jeg troede egentlig, at jeg havde styr på det. Men det havde jeg ikke. Shame on me. Mere om det senere).

KH
tina


10 kommentarer:

 1. Virkelig fin bamsehue. Lækre farver Tina :)

  SvarSlet
 2. Hu ha- minder mig om at jeg vil købe en lyslampe og huske mine D-vitaminer- om morgenen (i morges! mens jeg kørte på arbejde..) var jeg også depri (ikke en depression vel.?.) (nu skinner solen og jeg har fået kaffe og sidder i fred og ro)- og jeg tænkte på en svensk tv udsendelse om en mand der fik strøm- altså elektro chok- han havde det så skidt inden- og så blev jeg enig med mig selv om at jeg nok bare havde ondt af mig selv- og ikke var så sølle igen- men tænkte så lige på om alt for meget om ørerne og det med stress der var der for 5 år siden- og min korte lunte- og kommer det nu igen- og kan det ene fremkald det andet osv osv... - eller også snurrer der bare for meget rundt heroppe i øverste etage... Og ja det er en dejlig hue- den er fin... kender 2 der venter 3 babyer pt... måske man skulle finde hæklenålen frem :-) Cyber tanker, alt det bedste og kram til dig og dit forår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er jo den perfekte gave til babyforældre - og så har hækling jo den fantastiske egenskab, at det kan sænke tempoet på øverste etage... Og altså, kære Ellen, tak fordi du deler dine tanker her. Jeg tænker umiddelbart, at hvis du har mange snurre-tanker af den slags, at så er det en kærkommen lejlighed til at gøre noget rigtig godt for dig selv. Der er jo desværre ingen, som er vaccineret mod hverken tilbagefald eller depression. Men vi kan allesammen gøre noget, som gør godt. Lyslampe og D-vitamin lyder spot on. Fiskeolie (en af de gode og en af dem uden omega 6) kan også gøre underværker for vinterhjerner, der nogengange er på ret hårdt arbejde hos intelligente kvinder. Og garn! Masser af garn og hyggetid med ro på. Spandevis af kram og lyst forår til dig <3

   Slet
 3. Total sød hue du har hæklet :-)
  Må lige se til Stine Stregen, hun er sådan en gæv ung fornuftig kvinde.
  God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, gæv er lige hvad hun er!

   Slet
 4. Totalt sød og lækker hue! Og ja, Sine er bare god - også når hun ikke selv ved det. Lissom dig og mig. :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååhr, lissom dig og mig. JA :-*

   Slet
 5. Ihhh hvor er den fiiin! :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina