torsdag den 14. februar 2013

Pigen med elefanten og alle karmaraternePigen med elefanten og alle karmaraterne. Jeg lavede den vist som en kandidatgave. Eller noget lignende. I hvert fald hænger den hos min veninde, og jeg kom lige forbi med mit kamera. Så nu er den også her på bloggen.

KH
tina

PS. Illustrationen nederst til højre er lavet af en meget dygtig kvinde, men jeg kan simpelthen ikke liiige huske hendes navn. Skal nok lige komme på det og få det skrevet. Den ovenover har jeg også lavet.


8 kommentarer:

 1. Dejlige illustrationer, dejligt med kunst som gør øjet interesseret! Og din illustration er mindst lige så fantastisk :-)

  SvarSlet
 2. Ihhh Tina!! Jeg er fuldstændig forgabt i din streg! Man får lydt til at flytte ind og lære figurerne at kende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohr et fint kompliment, tak :-)

   Slet
 3. Skønne illustrationer.
  Sælger du? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. For tiden gør jeg ikke. Men du er velkommen til at sende mig en mail, og så kommer du på min mail-liste, hvor jeg giver lyd, når jeg har noget til salg :-)

   Slet
 4. Wauw hvor er din streg altså spændende. Super fint billede.

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina