søndag den 16. juni 2013

Fra analog til dialog


JUHU! Jeg har fået internet ude i kolonien. Har ellers været stort set uden internetkontakt herude indtil nu.

I starten var det ret fint - sådan myminmy-sejt. Lige pludselig var det nok. Slet ikke sjov. Ikke at det var sjov på noget tidspunkt, egentlig.

Til gengæld har jeg været meget analog. Fx har jeg fået en ny bedsteven. En fliserenser. Hjamen, hvor har vi hygget os!

Men internet er godt. Vores dages svar på socialt samvær. Min hjerne kan slet ikke tåle at være for meget væk. Absolut ikke. Hvorfor skulle jeg også det?

Efter 3 ugers konstant sol er det nu ret konstant regn. Min have jubler. Jeg står sådan lidt mere skeptisk og synes, at det skulle regne om natten og være sol om dagen. Lige nu skulle jeg fx have været på loppemarked. Og have skaffet noget morgenmad. Men hvad, nu har jeg internet og har netop fundet en plade chokolade. Alt er godt.

KH
tina7 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye internet forbindelse.
  Er også med på idéen om at det kun skal regne om natten og så være godt vejr om dagen. mmm. Hav en rigtig god søndag

  SvarSlet
 2. Anonym6/16/2013

  Vi bor i en vindtunnel, så jeg er ofte ret tøsefornærmet over at det bliver helt vindstille til natten for straks at storme igen når jeg skal i gang med dagen!

  SvarSlet
 3. HURRA for internet forbindelse i din kolonihave :) Jeg glæder mig som en vanvittig til at følge sommeren hos dig - er jo selv lidt af en havenørd :)

  SvarSlet
 4. @ Frk Smed: Tak! Det er simpelthen så dejligt at være on-line længere tid af gangen igen :-) Dejlig søndag til dig også!

  @colourcottage: En vindtunnel! Jeg ved ikke hvad det er, men jeg får nogle meget fine billeder. Dybt problematisk med den primadonna-vindtilstand der hersker hos jer. Du lyder slet ikke tøsefornærmet. Det er da klart den, der må se at omstille sig!

  @Tina: HURRA, ja! Ohr, hvor er det dejligt at høre! Det er i øvrigt sjov med det have - det åbner op for en hel ny verden af fællesskaber og viden. Jeg er vild med havenørder. Håber jeg selv bliver sådan en rigtig gæv og garvet en på et tidspunkt!

  SvarSlet
 5. Nå så det er derfor du har været lidt stille :) Du kan tro jeg også er glad for at være tilbage i 2013. Kan godt fortælle at vi ikke går netfri en mdr igen en anden gang. Måske en weekend, og MAX en uge!

  SvarSlet
 6. Internet, fliserenser og chokolade. Det er jo en hel fest! : )

  SvarSlet
 7. @MyminMy: Det er det nemlig! 2013 rocks. Når man er med på internettet. Ellers er man totalt ikke med til det sjove. Næhæ, jeg går heller ikke frivilligt af det igen lige foreløbig!

  @Liv: Giga-fest!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina