mandag den 13. februar 2012

Photo Challenge #13: Blue - om blå mandag i papmaché

Den her går ud til min moster. Hun er vild med hende her . Derfor skal hun også møde den her sofakartoffel:


Kunstneren hedder Elsa Dray-Farges og bor i Amsterdam, Holland. Hendes univers er helt fantastisk - melankolsk og humoristisk på samme tid. Men mest melankolsk hvis du spørger mig. Så de passer meget godt på sådan en blå mandag, hvor jeg stadig er sløj og stadig sidder og vurderer, om jeg skal afsted i dag, eller om jeg bør blive hjemme.

Imens jeg overvejer det, får du endnu et kik til hendes papmache-verden: 
... og afslutter med et hus med trekanter for at holde mig til mit Triangle Lov-tema som jeg slog an i mit sidste indlæg.Elsa Dray-Farges hjemmeside er meget karrig med information, så jeg har snuset lidt rundt. Hvis du også er mere nysgerrig på hende, så er der et lille interview med hende her.

Blå mandag og kh
tina


4 kommentarer:

 1. Anonym2/13/2012

  Wow tænk engang at man kan lave noget så spændene i papmache - helt klart en kontrast til de mere rustikke ting mine indskolingselever kan fremstille ;O)

  SvarSlet
 2. Sikke flotte figurer man kan lave af ganske få midler. Tak for tippet ;-) Knus

  SvarSlet
 3. Det er for vildt med alle de detaljer. Det vildeste jeg har lavet i papmache er den klassiske gris lavet over en ballon :) Er du ved at være frisk igen?
  Knus

  SvarSlet
 4. De er fede! Tak for inspi :-) Jeg kommer til at tænke på en kunstner, Lise Arildskov Rasmussen, der har lavet nogle seje illustrationer, du kan se dem her: http://www.lisearildskov.dk/figurer.html. Jeg er især vild med horoskop-illustrationerne :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina